Денис Шмигаль: Безпека дітей та вчителів — це головний пріоритет у цьому навчальному році

Денис Шмигаль: Безпека дітей та вчителів — це головний пріоритет у цьому навчальному році

21.08.20 11:39 0 453
На цьому Прем'єр-міністр наголосив під час засідання Кабінету Міністрів 19 серпня. Він підкреслив, що основне завдання Уряду та місцевої влади на найближчі тижні — це якісно підготуватися до навчального року.

«Ми провели всі традиційні й стандартні підготовчі заходи до організації навчального процесу. Але необхідно говорити про особливість проведення навчального процесу в період пандемії коронавірусу. Тому одразу хочу дати доручення головам Міністерства охорони здоров'я та Міністерства освіти і науки: напередодні та після 1 вересня провести перевірки шкіл та дитячих садочків на дотримання безпечних умов навчання в період карантину», — заявив Глава Уряду.

Як підкреслив Денис Шмигаль, дуже важливо в цьому питанні тримати постійну комунікацію з місцевою владою та батьками.

«Важливо пояснити, де які є загрози. Де є проблеми — там необхідно допомогти. І до 1 вересня все має бути готово. Інакше будемо приймати радикальні кадрові рішення. Безпека дітей та вчителів — це головний пріоритет у цьому навчальному році», — наголосив Прем'єр-міністр.

Очільник Уряду також закликав місцеві органи влади приділити організації навчального процесу велику увагу, за необхідності створити комісії та поставити на контроль дотримання заходів епідеміологічної безпеки в закладах освіти.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ