Кондиціонер Gree Bora DC Inverter: основні переваги

Кондиціонер Gree Bora DC Inverter: основні переваги

21.08.20 15:31 0 1416

Bora DC Inverter - нова серія кондиціонерів від Gree, яка має новий дизайн для внутрішнього блоку. Завдяки ряду інноваційних рішень, пристрій може використовувати менше енергії для роботи та підтримувати температуру в приміщенні точно так, як її встановили. Ця модель кондиціонера ідеально підходить для: житлових приміщень, готельних номерів, будинків, вілл, апартаментів, студій, пропонуючи неперевершену естетичну елегантність, а також підвищену ефективність охолодження та обігріву повітря. Далі, ми розглянемо основні переваги даного кондиціонера. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://gree-climat.com.ua/, в якому ви безпосередньо можете придбати кондиціонер Gree Bora 9 Inverter.

Переваги кондиціонера Gree Bora DC Inverter:

  • Нові стандарти гігієни повітря. Bora DC Inverter оснащений унікальною технологією очищення повітря Cold Plasma від GREE. Ця технологія заснована на потужному іонізаторі з ефектом, який нейтралізує 90 % бактерій, володіє дезодорантами та заряджає атмосферу негативними іонами для особливого відчуття свіжості.
  • Генератор Cold Plasma. Дані кондиціонери економлять 40 % енергії в порівнянні зі звичайними системами кондиціонування повітря. Асортимент кондиціонерів "ГРІ" забезпечує економію енергії завдяки класу охолодження A ++ і нагрівання A +. Охолодження спліт-системи складає від -15 до + 43 0 C, а теплова потужність від -15 до + 24 0 C.
  • Висока ефективність. Інверторна технологія має провіденційну роль в підвищенні ефективності кондиціонерів. Завдяки цьому компресори можуть автоматично змінювати швидкість, дозволяючи швидше досягти заданих кліматичних умов і навіть підтримувати їх зі зменшеною активністю. Таким чином, при тривалих циклах в кілька годин вихід збільшується на 30-40 % в порівнянні з класичним компресором.
  • Компактність. Завдяки компактним розмірам 773 x 240 x 185 мм (довжина х ширина х висота), легко інтегруватися з новою конструкцією внутрішнього блоку в житлові райони, готельні номери, будинки, вілли, апартаменти, студії, спальні та вітальні.
  • Ефективна фільтрація повітря. Система фільтрів є однією з найсучасніших. Катехіновий фільтр має природним екстрактом, знайденим в зеленому чаї, який запобігає розвитку бактерій, вірусів або алергенів і повністю усуває неприємні запахи. Завдяки цьому покупець отримує повну очистку повітря в приміщенні.
  • Функція авто діагностики. Вона призначена для запобігання серйозного пошкодження інверторних кондиціонерів серії Gree. Спліт-система може виявляти несправність, яка виникає в нормальному робочому режимі, негайно припиняючи роботу.
  • Інтелектуальне розморожування. Воно активується автоматично в режимі обігріву. У нього більше немає встановленої програми, такої яка стоїть на попередній версії кондиціонерів без інвертора. Запускається функція інтелектуального розморожування тільки в тих ситуаціях, коли це дійсно необхідно. Це особливість зменшує непотрібні витрати на електроенергію і робить процес обігріву приміщення взимку значно енергоефективним.

Висновки

Особливості кондиціонування повітря інверторним кондиціонером Gree Bora DC Inverter - це охолодження, опалення, вентиляція та осушення. Перші два варіанти можуть використовуватися сезонно, через прямого впливу, який вони чинять на кімнатну температуру. Замість цього останні два (осушення і вентиляцію) можна використовувати протягом року, ефективно борючись з цвіллю, вентилюючи забруднене повітря в кімнаті.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Київ: горить будинок на ...
Наступна новина: Apple стала першою ...

КОМЕНТАРІ