Відбілювання інтимних зон: що потрібно знати?

Відбілювання інтимних зон: що потрібно знати?

25.08.20 14:55 5 2444

Шкіра в інтимних зонах може темніти з різних причин: через генетичні особливості, гормональні збої або природне старіння. Не важливо, чому вона темніє у вас, важливо інше — тепер ви можете виправити це за допомогою інтимної косметології. Сучасні методики повернуть гарний рівний колір ніжній шкірі в інтимних зонах, і все це абсолютно безболісно.

Що собою представляє відбілювання інтимних зон?

Фахівці центру естетичної косметології "YB Clinic": https://ybclinic.com.ua/otbelivanie-intimnyh-zon проводять лазерне відбілювання інтимних зон. Тут ви можете провести відбілювання бікіні або освітлити окремі ділянки: лобок, періанальну ділянку, великі статеві губи чи пахвові западини.

Відбілювання — не єдиний результат після лазерного освітлення інтимних зон. Крім естетичного ефекту ви отримуєте виражений позитивний вплив на шкіру. І це головна перевага методу, ефект, якого вам не вдасться досягти за допомогою найдорожчих відбілюючих кремів або мазей. Під час проведення процедури лазер не тільки ліквідує потемніння, плями, прибирає надлишковий пігмент, а й активізує кровопостачання і природний процес синтезу колагену на оброблюваній ділянці. Інтимна косметологія — це не просто бажаний відтінок чутливої шкіри інтимних зон, який ви отримуєте без болю і неприємних відчуттів, це й збільшення чутливості, і поліпшення зовнішнього вигляду.

Як проходить процедура?

Порядок освітлення інтимних ділянок лазером:

  • На оброблювану зону наноситься анестетичний крем. Завдяки йому ви не відчуваєте ні поколювання, ні печіння під час процедури, і вона проходить повністю безболісно.
  • Після того, як крем повністю знеболив ділянку, лікар починає фракційне відбілювання. Обробка однієї зони в середньому займає близько 15 хвилин, за цей час лазер випаровує самий верхній шар шкіри, не зачіпаючи більш глибокі чутливі шари.
  • Після відбілювання ануса й інших ділянок шкіра почервоніє, але через 2-3 дні повернеться в нормальний стан. На четвертий день відлущується самий верхній шар, який і піддавався впливу під час процедури. Як результат, ви побачите посвітлілу, більш підтягнуту, гладку і пружну ділянку шкіри.

Повну безпеку процедури гарантує сучасне обладнання. Щадний вплив лазера дозволяє уникнути побічних ефектів. Необхідна кількість процедур залежить від особливостей потемніння та пов'язана з принципом фракційного шліфування. Оскільки за один сеанс обробляється тільки самий верхній шар, якщо темна область сильно виражена і зачіпає глибокі шари — необхідно відвідати 2-4 процедури, щоб поступово, крок за кроком обробити та освітлити кожен з них, повністю позбавивши вас від косметичного дефекту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Костюм для фитнеса: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
tov_nachalnik - 25.08.20

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
AlexO74 - 25.08.20

Через деякий час Ваша стаття стане популярною. Запам'ятайте мої слова.

аватар країна
jsawbwbw - 25.08.20

прочитала з задоволенням

аватар країна
Hersboy - 25.08.20

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
VLINDEREFFECT - 25.08.20

Дякую за статтю