Mitsubishi Electric: що потрібно знати?

Mitsubishi Electric: що потрібно знати?

26.08.20 20:41 0 3560

Компанія MITSUBISHI ELECTRIC - це світовий лідер у виробництві систем кондиціонування повітря та припливно-витяжної вентиляції. Весь спектр обладнання для будинку, офісу та цілої будівлі. У перекладі з японської Mitsubishi значить «Три алмази». Звідси — своєрідна емблема знаменитого бренду у вигляді трьох ромбів, що символізує відповідальність, чесність та відкритість.

Компанія Mitsubishi Electric була заснована в 1921 році, в м. Кобе, Японія. Спочатку спеціалізуючись на електрообладнанні, компанія вже до кінця 60-х років вийшла на європейський ринок. З часу заснування вона велику увагу приділяла розробці та впровадженню новітніх технологій, що забезпечують енергоощадження й екологічну безпеку використання її обладнання. Таким чином, компанія швидко завоювала свій сегмент ринку і сьогодні має філії в 9 європейських країнах.

Представництво Mitsubishi Electric в Росії було відкрито 1997 році. У 2008 році було засновано представництво в Києві: mitsubishi-edm.com.ua, діяльність якого спрямована на активізацію просування продукції компанії на Україні. Нині Mitsubishi Electric - це виробництво і продаж кондиціонерів, комп'ютерних технологій, електроніки для автомобілів та іншого високотехнологічного обладнання.

Чому варто вибрати продукцію саме цього бренду?

Концерн Mitsubishi Electric один з небагатьох підприємств, який використовує у своїх цехах найжорсткішу систему контролю на всіх етапах виробництва кліматичного обладнання. Вже на стадії придбання вихідних матеріалів і запасних частин у постачальників, кожна деталь проходить ретельну перевірку на відповідність технічним характеристикам та умовам. Подібна процедура, як мінімум, повторюється двічі на проміжному етапі складання і на момент сходження з конвеєра, коли кожен кондиціонер піддається тесту на працездатність протягом 20 хвилин. При цьому, весь персонал, який брав участь у виготовленні тієї чи іншої одиниці продукції, заноситься в спеціальну базу даних, яка зберігається протягом усього гарантійного терміну на товар. Крім цього, щодня кілька кондиціонерів з однієї партії проходять випробування в лабораторіях заводу при самих жорстких і посилених умовах експлуатації.

Основні переваги кондиціонерів Mitsubishi Electric:

  • Надійність і практичність. Обладнання Mitsubishi відрізняється найвищими показниками безвідмовної роботи та впевнено працює в будь-яких кліматичних умовах.
  • Високий ККД. Усі моделі створені з використанням технологій, спрямованих на зниження енерговитрат з максимальною ефективністю.
  • Економічність. Завдяки застосуванню новітніх розробок кондиціонери Mitsubishi мають підвищену економічністю.
  • Бездоганна якість, що забезпечує тривалий термін служби.
  • Низький рівень шуму, який забезпечується особливостями конструкції обладнання.
  • Стильний і ергономічний дизайн, який вдало вписується в будь-який інтер'єр.
  • Простота управління. За допомогою дистанційного пульта доступні всі необхідні функції, в тому числі й настройка потрібного режиму. У більшості кондиціонерів існує спеціальний режим "I See", при включенні якого температура в приміщенні змінюється поступово, що дуже зручно для спальних кімнат.

Завдяки фільтраційній системі, якою оснащені практично всі кондиціонери торгової марки Mitsubishi, вони не тільки охолоджують або нагрівають повітря в приміщенні, але й забезпечують його багатоступеневе очищення, яке полягає в наступному:

  • уловлювання найдрібніших частинок пилу та бруду за допомогою електростатичного фільтра;
  • очищення повітря від сторонніх запахів за допомогою дезодоруючого фільтра;
  • антибактеріальний захист.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Виклик майстра додому: ...

КОМЕНТАРІ