Виклик майстра додому: переваги

Виклик майстра додому: переваги

26.08.20 21:11 0 3729

Опитуваня населення свідчать, що послугами служб миттєвого виклику додому майстра-універсала або профільного спеціаліста по ремонту складної побутової техніки з кожним роком користується все більша кількість жителів українських міст. Послуга «чоловік на годину» прижилася і стала вкрай популярною завдяки безлічі переваг даного виду сервісу в порівнянні з повільно розвиваючимися підприємствами побутового обслуговування або не завжди достатньо кваліфікованими приватниками. Як результат, замовнику гарантується:

  • Швидке прибуття на виклик.
  • Різноманітний асортимент ремонтних послуг.
  • Високий рівень кваліфікації фахівців.
  • Доступні, заздалегідь узгоджені ціни.

Важливо, що компанії, які розвивають послуги з ремонту вдома, готові усунути побутову проблему практично будь-якого рівня складності. Якісно вставити дверний замок, замінити прокладку в протікаючому крані або полагодити електроплитку може практично будь-який домашній майстер.

Але для складного ремонту холодильника, телевізора чи пральної машини потрібно мати відповідну підготовку, досвід і запасні частини, тому сервісна служба Домовий залучає до роботи фахівців відповідного профілю.

Електромонтажні роботи та ремонт сантехніки — робота для професійного майстра

Всі послуги, пов'язані з ремонтом або модернізацією домашньої електромережі повинен виконувати кваліфікований фахівець, який має допуск до даних видів робіт. Прибулий на виклик електрик може провести ремонт проводки, замінити або відновити вимикачі, що вийшли з ладу, встановити додаткові розетки, пристрої регулювання рівня освітленості, підключити нову побутову техніку, зібрати та повісити світильник або новомодну люстру зі світлодіодним нічним підсвічуванням.

Багато побутових електроприладів мають значну споживану потужність. Проводка у квартирі часто може бути не розрахована на підключення бойлера, пральної або посудомийної машини, і навіть звичайного і звичного всім побутового електрочайника з паспортною потужністю 2,2 кВт. Крім того, відповідно до технічної документації більшості електроприладів умовою гарантійного обслуговування і безпечної роботи є живлення від розетки із захисним заземленням.

У будинках старого житлового фонду для підключення потужних пристроїв - «споживачів» доводиться прокладати нову ділянку електропроводки до електрощита на сходовій клітці. Це завдання цілком під силу прибулому на виклик електрику із Сервісної служби Домовий, хоча в даному випадку фахівцеві доведеться затриматися у квартирі на більш значний відрізок часу.

Вихід з ладу будь-якого зі звичних домашніх помічників — пральної машини, холодильника, електроплити, мікрохвильової печі або домашнього центру розваг — телевізора, істотно порушує звичний уклад життя сім'ї та стає проблемою, яка потребує негайного вирішення. Зважаючи на значні габарити та вагу, відвезти та відремонтувати холодильник в одному зі «стаціонарних» ремонтних підприємств вельми проблематично. Теж саме стосується і пральних машин, які мають не меншу вагу + «прив'язку» до водопровідної мережі. Саме тому, набагато зручніше скористатися послугами служби мобільного сервісу, який готовий вислати додому кваліфікованого фахівця, готового усунути будь-яку несправність холодильника чи пральної машини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 118)
Попередня новина: Mitsubishi Electric: що ...
Наступна новина: Распределительный щит: что ...

КОМЕНТАРІ