3 роки за ґратами: суд виніс вирок водію групи швидкого реагування приватної охоронної фірми

3 роки за ґратами: суд виніс вирок водію групи швидкого реагування приватної охоронної фірми

27.08.20 08:04 0 457
Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 52-річного жителя с. Яринівка, Сарненського району, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель потерпілого).

В суді прокурором доведено, що водій групи швидкого реагування однієї з приватних охоронних фірм ввечері 06.01.2019, керуючи автомобілем ЗАЗ Lanos, у селі Немовичі Сарненського району не дотримався правил дорожнього руху, допустив занос транспортного засобу з виїздом на зустрічну смугу руху, де спричинив зіткнення з зустрічним маршрутним автобусом БАЗ. У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля ЗАЗ отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події.

Вироком Сарненського районного суду від 18.08.2020 чоловіка визнано винним у вчиненні вказаного злочину та засуджено до 3 років ув'язнення з позбавленням права керування транспортним засобом на 2 роки.

Вирок законної сили ще не набрав.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навчальні заклади ...
Наступна новина: У Білорусі сотні людей ...

КОМЕНТАРІ