Сенічкіну подарували картину,футболку і інстаграм маску з пандою — сюрпризи до 10-річчя роботи в Сніданку з 1+1

Сенічкіну подарували картину,футболку і інстаграм маску з пандою — сюрпризи до 10-річчя роботи в Сніданку з 1+1

27.08.20 14:46 19 21636

Телеведучий, шоумен, кулінар, танцівник Руслан Сенічкін відзначає 10 років в ефірі Сніданку з 1+1. На ювілеї його незмінного боса — шефа Сніданку Юлії Жмакіної — колеги влаштували ведучому сюрприз з подарунками та привітаннями.

Саме в день народження Юлії, 26 серпня, кандидатуру Руслана Сенічкіна затвердили на роль ведучого ранкового шоу.

Руслан працює в медіа близько 20 років. Половину з яких — будить українців на найрейтинговішому телешоу «Сніданок з 1+1». За цей час ведучий закохав у себе мільйони глядачів, і вони його ласкаво називають «пандою». Свою схожість з милим ведмедиком Сенічкін не раз демонстрував. У соцмераж пишуть, що Сніданок впізнають по бороді. За цей час Руслан став справжнім народним героєм і задав моду на бородатих телеведучих.

Колеги 1+1 підготували Русі сюрприз і привітали його з круглою датою на «плюсах». Усе організували на день народження Юлії Жмакіної, і як зазначила сама іменинниця, вона провела з Русланом п'яту частину свого життя:

Руслан, з тобою ми вже 10 років пліч-о-пліч. Спасибі за все те, що сталося за цей час разом і твою роботу. Ти такий один, як інші канали не намагалися повторити твій образ в своїх ефірах. Просто неможливо скопіювати те, що у тебе всередині — твою душу та добре серце.

Привітати першою та вручити подарунки довірили Людмилі Барбір. Разом з Русею вони працюють в прямому ефірі програми 7 років. Люда вручила співведучому витвір мистецтва — картину із зображенням панди на золотому фоні від українського художника Alexander Dets. Панди автор малює в різних сюжетах, в єдиному екземплярі, і на честь свята, разом з картиною, Сенічкін отримав від нього ще арт-футболку. Натхненням стало фото Руслана з тортом у формі панди, але тільки на футболці все навпаки: намальована панда тримає торт з портретом зіркового ювіляра. Як зазначили гості, їх зовсім не відрізнити.

Побути двійником і спробувати себе в образі Руслана-панди тепер зможе кожен! Зовсім скоро в інстаграм з'явиться власна маска — «Панда Сенічкін». У маски два різних фільтра: вуха панди, вуха панди з бородою в точності, як у Руслана і ефект прямого включення «Сніданок з 1 + 1». Будь як Панда Руслан!

Колеги підготували Сенічкіну колекцію старих фотографій — найяскравіших спогадів з тележиття зірки. І пообіцяли виконати його дитячу мрію — спробувати себе водієм тролейбуса.

Для глядачів теж приготували приємний сюрприз — арт-одяг із зображенням улюбленої тварини Руслана — його будуть розігрувати на сторінці Сніданку. Приєднуйтесь!

Більше 10 років тому я вирішив, що ніколи більше не буду працювати на телебаченні, тому пішов на радіо і будував свої плани. Потім вирішив все таки ризикнув піти на проби Сніданку 1+1. З 3-й спроби я дійшов на кастинг і, як ви зрозуміли, пройшов його. По початку було важко: просто три безсонні місяці. Але я розумів, що це буде крута команда. Хочу подякувати Юлії Володимирівні за її великий талант відчувати людей, вміння вести команду за собою, згуртовувати всіх не тільки на роботі, а й поза нею.

, — сказав Руслан.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 126)
Попередня новина: CША попередили Росію про ...
Наступна новина: Як модно поєднувати ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Shiiiet - 28.08.20

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
keineThotty - 27.08.20

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
ev_b13 - 27.08.20

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Sellers101 - 27.08.20

відмінно викладаєте

аватар країна
liketodance - 27.08.20

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
money_dar - 27.08.20

И правда креатив...супер!

аватар країна
Falisitator - 27.08.20

супер оригинально

аватар країна
appaappa - 27.08.20

тема реально стара

аватар країна
Vladiashi - 27.08.20

Полезного много нашла для себя

аватар країна
archibaldiys - 27.08.20

клас!

аватар країна
DonaldRAMP - 27.08.20

Спасибо за статью

аватар країна
danyalean - 27.08.20

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
ruslanqoon - 27.08.20

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
Lefanatedememes - 27.08.20

отличный пример стоящего контента

аватар країна
SunderDeath - 27.08.20

Даже и не докопаешься.

аватар країна
suck_all - 27.08.20

чего тока не придумают...

аватар країна
user_41 - 27.08.20

И правда креатив…супер!

аватар країна
invisibleyobic - 27.08.20

І правда креатив ... супер!

аватар країна
iblyntic - 27.08.20

Абсолютно согласен