Як модно поєднувати колготки з сукнями та спідницями?

Як модно поєднувати колготки з сукнями та спідницями?

27.08.20 21:27 6 20489

Більшість випадків жінки, що поспішають на роботу чи на зустріч, допускають ту саму помилку, вибираючи своє найкраще плаття і поєднуючи його з першою парою колготок, які вони знаходять. Однак ніколи не варто недооцінювати їх роль, оскільки колготки мають значення в загальному створеному вами образі. Існує навіть небезпека вийти з ладу, якщо колготки підібрані неправильно. Далі, ми поговоримо про основні способи поєднання колготок з сукнями та спідницями, представимо основні поради та ноу-хау, які потрібно дотримуватися. Ну а після прочитання цієї статті вам слід відвідати кращий інтернет-магазин https://legs.com.ua/catalog/kolgotki-i-chulki, щоб придбати собі нові колготки.

Правила поєднання колготок із сукнями та спідницями:

  • Відповідність колготок вашому тону шкіри. Є один універсальний тип колготок, який буде відповідати будь-якій сукні та взуттю. Це шовковисті колготки, які відповідають тону вашої шкіри. Тож, якщо ви поспішаєте і не можете зайняти час, щоб вибрати найкращий варіант, ви завжди можете вибрати цей тип.
  • Забудьте про блискучі колготки. Якщо у вас є пара блискучих колготок, вам краще припинити їх використання, оскільки вони вже досить довго вважаються поза модою. Ніколи не слід вибирати колготки з темнішим тоном, ніж ваша шкіра, навіть якщо ви хочете виглядати засмаглою. Тон колготок повинен бути максимально наближеним до природного тону шкіри, а не блискучим.
  • Безшовні колготки чудово поєднуються з обтягуючими сукнями. Для облягаючого плаття слід підібрати безшовні колготки, щоб запобігати видимості верхньої частини колготок.
  • Нейтральні колготки для ділових поглядів. Суворий діловий стиль не дозволяє колготки з фактурою або з візерунками. Для ділового костюма тон обраних вами колготок повинен бути нейтральним у поєднанні з натуральною фактурою гладкого, м'якого та матового дизайну.
  • Шаблони стрілок з LBD. Класичне маленьке чорне плаття чудово поєднується з колготками, що мають візерунки, подібні до стрілок, що також візуально подовжить вигляд ніг, що відповідає вашому вбранню.
  • Підбирайте колготки відповідно до матеріалу вашої сукні. Якщо ви вибрали плаття більш темного відтінку, поєднуючи його з темнішими тонованими туфлями, не варто носити прозорі колготки. Краще підбирайте темніші тоновані моделі, особливо якщо плаття зроблене з теплих «зимових» матеріалів або виберіть кілька напівпрозорих типів, якщо плаття зроблено з більш легких тканин.
  • Порушення правил. Існує думка, що чим світліше плаття, тим тоншими повинні бути колготки, але зараз все більше та більше дівчат, які порушують цей принцип, збираються восени з шовкових гіпюрових суконь з густими чорними колготками. Тон взуття, бажано, повинен відповідати тону колготок, але нічого поганого, якщо вони не відповідають.
  • Не одягайте білі чоботи з чорними колготками. Що ніколи не слід робити — поєднувати білі чоботи з чорними колготками або чорні чоботи з колготками в тон шкіри.
  • Темніші колготки — стрункіші ноги. Білі та кольорові колготки часто розширять ваші ноги. Отже, якщо ви хочете зробити ваші ноги більш худими, вам потрібні чорні колготки або колготки інших темних кольорів, таких як: темно-сірий, темно-темний, коричневий, темно-зелений і т. д.
  • Візерункові колготки. Якщо ви виберете колготки з принтом, то вам слід поєднувати їх з класичними чорними, білими або сірими сукнями.
  • Однотонні візерункові колготки. Крім того, якщо ви хочете зіставити візерункові колготки з вашою сукнею, останні повинні бути однотонними. Таким чином ви відвернете увагу від своїх ніг, а це також означає, що ваше взуття також повинно візуально подовжувати ваш зовнішній вигляд.
  • Підбір додаткових відтінків для кольорових суконь. Кольори ваших колготок і сукні повинні компліментувати один одного. Однак ви не повинні сприймати це як обов'язкове поєднання жовтого плаття з жовтими колготками (це навіть виглядатиме дивно). Однак майте на увазі, що блакитна сукня, наприклад, не найкращий варіант для рожевих колготок. З іншого боку, сірі варіанти будуть ідеальними для цього кольору сукні.
  • Колготки з горошком для ретро-образів. При створенні класичних ретро-образів вам не обійтися без колготок з горошком. Цей візерунок відмінно виглядає для будь-яких ніжок, коли в колготках є менші крапки. Однак будьте обережні з великими горошинами на колготках.

Висновки

Якщо ви будете дотримуватися цих порад, ви ніколи не впадете в паніку, намагаючись відповідати улюбленій сукні з правильними колготками.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Сенічкіну подарували ...
Наступна новина: Как женщине выбрать ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
naditas - 28.08.20

супер оригінально

аватар країна
Grewm - 27.08.20

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
dva4yu - 27.08.20

чего тока не придумают...

аватар країна
mediumsms - 27.08.20

смени название домена

аватар країна
personalBogdan - 27.08.20

Вот это да!

аватар країна
xGoVegas - 27.08.20

вне конкуренции