Путін назвав затримання «вагнерівців» у Білорусі операцією українських і американських спецслужб

Путін назвав затримання «вагнерівців» у Білорусі операцією українських і американських спецслужб

28.08.20 10:03 0 914
Президент Росії Володимир Путін назвав затримання групи з понад трьох десятків росіян у Білорусі спільною операцією українських і американських спецслужб. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Россия 24», показаному 27 серпня.

«Просто їх затягли на територію Білорусії і представили як можливу ударну силу для розгойдування ситуації під час передвиборної кампанії. Що абсолютно не відповідало дійсності. Люди їхали на роботу в третю країну. Їх просто заманили туди, перетягнули через кордон. Наші прикордонники-то їх не випускали, до речі кажучи. Вони ж не могли в'їхати. Але за підробленими документами їх фактично ввезли. Це операція українських спецслужб спільно з американськими. Зараз це достовірно відомо», – розповів Путін.

Служба зовнішньої розвідки України 19 серпня заявила, що повідомлення про участь українських спецслужб у спецоперації із затримання бойовиків «ПВК Вагнера» в Білорусі є «спеціальною інформаційною операцією», що має «російське походження». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У СЗР назвали завдання «інформаційної операції» щодо «вагнерівців»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії військового ...
Наступна новина: Посла Білорусі викликали до ...

КОМЕНТАРІ