На Тернопіллі чортків,Бережани та Бережанський район - у червоній зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

На Тернопіллі чортків,Бережани та Бережанський район - у червоній зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

29.08.20 08:10 0 680
Міста Бережани та Чортків, а також Бережанський район – у червоній зоні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС.

Про це повідомив виконувач обов`язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук під час засідання комісії ТЕБ та НС при облдержадміністрації, яке відбулося 28 серпня.

«До помаранчевої зони потрапили Тернопіль, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Козівський, Лановецький, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони. Жовтий рівень небезпеки визначено у Борщівському, Зборівському, Підволочиському, Підгаєцькому та Шумському районах. Як бачимо, у зеленій зоні немає жодного району Тернопільської області. Ситуація в області залишається складною. Тому ми вкотре звертаємося до мешканців області з проханням дотримуватися вимог адаптивного карантину», - наголосив виконувач обов`язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Нагадаємо, у червоній зоні забороняється робота громадського транспорту, відвідування закладів освіти, діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів. Крім того, діють обмеження помаранчевої зони.

Довідково. Перехід регіону з однієї в іншу зону можливий за умови, коли 5 днів поспіль там спостерігаються зміни одного із визначених показників. Обмеження діятимуть на всіх рівнях, включаючи “зелений”. Серед обов'язкових вимог — носіння масок у громадських місцях, проведення масових заходів лише за умови перебування не більше 1 особи на 5 м кв, заповненість кінотеатрів - не більше, ніж на 50%, перевезення пасажирів тільки на сидячих місцях. Найбільш жорсткий карантин буде діяти в “червоній зоні”.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: НБУ незначно послабив ...

КОМЕНТАРІ