Навіщо чоловікові барбершоп?

Навіщо чоловікові барбершоп?

31.08.20 15:48 7 3773

Універсальні майстри-перукарі не дуже уважні до стилю клієнта з двох причин: брак досвіду чоловічих стрижок і потокове перемикання на жіночі-чоловічі зачіски. Професіоналізм такого цирульника часто залишає бажати кращого, і у нього зовсім немає часу вникати в образ і побажання клієнта.

На відміну від звичайного салону, Барбери в курсі останніх трендів сезону, і зможуть підібрати вам не тільки зачіску, але й створити повний "look": волосся, брови, борода — образ, у якому ви виглядатимете на всі 100! Ну а далі, ми розглянемо чому ж все-таки чоловікові потрібно ходити в барбершоп Франківськ.

Місце для своїх

Збиратися в цирюльнях — ритуал для справжніх чоловіків. За традицією тут, в шкіряних кріслах за ковтком гарячої кави, ми обговорюємо все — від бізнесу до спорту, зав'язуємо цікаві та потрібні зв'язки, жартуємо і розслабляємося. Деякі мережі барбершопів у створенні комфорту пішли ще далі — в очікуванні майстра вам запропонують дорогі сигари, крафтове пиво, бургери та навіть більярд.

Якщо ви в барбершопі вперше, радимо погортати товсті глянцеві журнали — ті, що в кутку на столику. Читати їх необов'язково, а ось вивчити трендові стрижки може бути корисно, ви обов'язково знайдете те, що вам сподобається.

Тільки найкраще

У барбершопі ви ніколи не зустрінете низькопробну косметику мас-маркету. В арсеналі професіоналів — найкращі засоби по догляду за: волоссям, обличчям, парфуми. Все що дешево — залишається за межами. Навіть, якщо ви скептично налаштовані щодо різних баночок-тюбиків, радимо спробувати та переконатися у високій якості чоловічої косметики.

Комфорт і чистота

Хоча б раз на тиждень голитися потрібно кожному мужику. Не дивуйся, але іноді для цього доводиться користуватися послугами професіоналів. Королівське гоління з розпарюванням — потрібна процедура, вона робить шкіру обличчя ідеально гладкою та чистою. А ось володіють цією технікою далеко не всі, яка в барбершопах якраз і говорить про кваліфікацію майстра.

Добре виглядати — завжди приємно, особливо перед важливою зустріччю. Дорогі професійні засоби по догляду та вмілі руки барбера творять чудеса практично з будь-яким обличчям.

Почуття стилю

Ніщо так не говорить про успіх як ідеальна стрижка. Одягненим ви можете бути в що завгодно, зараз навіть в офісі немає особливого дрес-коду, але імідж буде завжди на висоті, якщо ваше обличчя і голова залишатимуться доглянутими.

У барбершопі дозволено розкрити свої таємні бажання та попросити зробити стрижку як у того хлопця з обкладинки. Якщо форма вашого обличчя дозволяє — барбер обов'язково втілить ідею, ні — підбере більш вдалу стрижку.

Досвід для спадкоємця

Прищеплювати хороший смак своєму синові — частина чоловічих обов'язків. Обмежень у віці для походу в барбершоп з дитиною практично немає. Часто постійні клієнти — це тата з 5-річними синами, які в такому юному віці вже розуміють, що значить для тата «піти поголитися та постригтися».

Не переживайте, ваш син не буде нудьгувати — барбери знають, як зайняти пацана. Якщо є бажання — замовляйте послугу «стрижка батька і сина», два в одному флаконі вам обійдеться дешевше.

Зручність і респектабельність інтер'єру прищеплюють смак не тільки до хорошого догляду класу люкс, а й життя в цілому. Чоловікам потрібні традиції, і нехай вони будуть правильними.

Висновки

Барбершоп — не просто місце для стрижки, це другий дім, ратуша, місце притулку та навіть лікування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 причин,почему томатный ...
Наступна новина: Для чего предназначена ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
piece_da_boll - 31.08.20

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
iSIXONE611 - 31.08.20

Статья интересная, но мне кажется, все это сказки, не более.

аватар країна
ka0313r - 31.08.20

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
olekorabinovich - 31.08.20

Пожал бы руку автору, и дал по морде всем его ненавистникам.

аватар країна
milkbaka - 31.08.20

Восхитительно..

аватар країна
Thediamnd - 31.08.20

Абсолютно согласен

аватар країна
Buratozzz - 31.08.20

тема реально старая