До Лукашенка їде голова уряду Росії

До Лукашенка їде голова уряду Росії

05.09.20 10:01 0 2354
Російський прем'єр-міністр Михайло Мішустін відвідає Мінськ 3 вересня. Візит відбувається в час, коли на тлі протестів білоруський авторитарний лідер Олександр Лукашенко шукає підтримки Москви.

Приїзд Мішустіна до Мінська покликаний підготувати заплановану пізніше цього місяця зустріч Лукашенка та президента Росії Володимира Путіна, про яку міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров повідомив у Москві 2 вересня.

«Це підкреслює нашу взаємну готовність і надалі розвивати рівноправні, взаємовигідні відносин, в тому числі в межах союзної держави», – сказав Лавров, який зустрічався з міністром закордонних справ Білорусі Владимиром Макеєм.

Лавров розкритикував «руйнівну» західну критику білоруської влади і попередив, що Москва буде «твердо і гідно» реагувати на будь-які спроби дестабілізувати Білорусь або послабити її міцні зв'язки з Росією. Макей подякував Росії за підтримку уряду Білорусі з огляду на те, що він назвав протестами, організованими з-за кордону. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Білорусь: Лукашенко змінив частину керівників силового блоку

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У масках вовків і ...
Наступна новина: НБУ послабив гривню до 27,7 ...

КОМЕНТАРІ