Лукашенко назвав «фальсифікацією» отруєння Навального

Лукашенко назвав «фальсифікацією» отруєння Навального

05.09.20 10:34 0 2446
Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час зустрічі з головою уряду Росії Михайлом Мішустіним заявив про перехоплення білоруською військовою розвідкою розмови Варшави і Берліна, де йдеться про те, що отруєння російського опозиціонера Олексія Навального було «фальсифікацією».

«Я помітив, спостерігаючи за російськими подіями, у них – Заходу – нова фішка з'явилася. Знову «Новачок», знову отруєння. Так я вам повинен сказати, що вчора або позавчора, я точно не пам'ятаю, до виступу Меркель ми перехопили розмову. Ми так розуміємо, Варшава розмовляє з Берліном. Два абоненти на зв'язку. Перехопила наша радіоелектронна військова розвідка, оскільки там розгорнуті частини, і ми, звичайно, ведемо і в радіосфері протиборство з натовцями. І ми перехопили цікаву розмову, яка, я вам дам почитати, ми підготуємо і направимо в ФСБ, чітко говорить про те, що це фальсифікація. Ніякого отруєння Навального не було», – цитує Лукашенка державне агентство «БелТА».

За його словами, це було зроблено для того, «щоб відбити охоту Путіну сунути ніс в справи Білорусі», а також перед виборами в регіонах Росії. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Навальний ставив під загрозу думську кампанію Кремля». Чи боїться Москва санкцій за отруєння опозиціонера

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трамп заявив на ...
Наступна новина: Речник Путіна: до вивезення ...

КОМЕНТАРІ