Трамп заявив на передвиборчому мітингу,що «добре ладити з Росією»

Трамп заявив на передвиборчому мітингу,що «добре ладити з Росією»

05.09.20 10:23 0 2417
Президент США Дональд Трамп заявив, що вважає правильним ладити з іншими країнами, в тому числі з Росією. Про це, як пише The New York Times, він сказав 3 вересня у виступі перед прихильниками на мітингу в Пенсільванії.

«Що сталося в Північній Кореї? Я порозумівся з Кім Чен Ином. Вони сказали, що це жахливо. Але це ж добре. Якщо я буду ладити із Росією, це добре чи погано? Я думаю, що добре», – сказав Трамп.

Він розкритикував представників Демократичної партії США, які, на його думку, завжди говорять про Росію. «Ці маніяки завжди говорять про Росію. Вони ніколи не говорять про Китай. Тільки Росія. Я чув, вони почали знову... Справжні маніяки», – заявив американський президент.

Критики дорікають президентові США за те, що він ніяк не коментує повідомлення про отруєння російського опозиційного політика Олексія Навального. Зокрема, опонент Трампа на президентських виборах, демократ Джо Байден назвав «співучастю» відсутність особистої реакції американського лідера про ситуацію з Навальним.

«Кремль, без сумніву, вважає, що може діяти безкарно. Дональд Трамп відмовився протистояти Путіну, назвавши його «приголомшливою людиною»… Він ще не засудив напад на пана Навального. Його мовчання – співучасть», – заявив цього тижня Байден. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Білий дім вимагає покарання винних в отруєнні Навального

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Євросоюз не запровадить ...
Наступна новина: Лукашенко назвав ...

КОМЕНТАРІ