Переваги відпочинку в Карпатах навесні

Переваги відпочинку в Карпатах навесні

07.09.20 21:44 0 1368

Весняні Карпатські гори — це справжнє природне диво. Гірські схили, які прокинулися після зимової сплячки, буквально заворожують. Весняна пишність відкриває масу можливостей, що дозволяють відмінно відпочити та насолодитися незабутніми пригодами. Далі, ми розглянемо основні плюси відпочинку в Карпатах навесні. Ну а розповість нам про це співробітник туристичної фірми "Атлант тур", в якій безпосередньо можна замовити відпочинок в Карпатах виїзд з Луцька.

Чарівна природа Карпат

Карпатська природа навесні — дивовижне явище, яке важко порівнювати з чимось іншим. Повільне танення снігового покриву на гірських схилах, дзвінкі струмки, мелодійний спів птахів і приємне сонячне тепло — найкраща терапія для понівеченої сірістю буднів душі.

Поселившись в одному з карпатських готелів, ви зможете спостерігати неймовірні картини: як тріскається лід, що покрив гірські річки, як пробивається перша трава і розквітають весняні первоцвіти. Урочисте святкування пробудження природи порадує кожного, хто прийняв рішення навідатися в Карпатські гори з приходом весни.

Неймовірні пейзажі чекають кожного, хто планує свою відпустку на другу половину весни. Гірські квіти пухнастим килимом покривають схили та надають їм казковий барвистий вигляд. Завжди приємно зустрічати травневі свята в Карпатських горах. Білосніжна чарівність Долини нарцисів заслуговує того, щоб відправитися в саме Закарпатті, а саме в місто Хуст.

Пікніки на природі

Як можна зустрічати травневі свята в Карпатах і не піти на пікнік? Величні гори, безкраї долини, буйна та квітуча рослинність — повірте, ці картини ще довго будуть вам снитися. Що може краще зближувати людей, ніж час, проведений разом в лоні природи?

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб організувати свято більш цивілізовано, тоді подивіться, які послуги пропонує обраний вами готель. У більшості з них можна скористатися мангалом, провести час в затишній альтанці з шикарним виглядом і т. д.

Лижі та сноуборди

Ніякої помилки тут немає. Практично до кінця березня гори покриті снігом. А це означає, що ви як і раніше можете кататися на сноуборді або лижах. А якщо ви віддасте перевагу Драгобрату, то там і зовсім гірськолижний спорт залишається доступним аж до середини травня. Що може бути цікавіше, ніж спуск з засніженого схилу в майці та шортах?

Рафтинг

Рафтинг — це задоволення, яке підійде далеко не кожному. Водойми наповнюються талим снігом, після чого навіть найменші струмки перетворюються у швидкі нестримні річки. Хапайте катамаран або байдарку, щоб насолодитися незабутніми відчуттями.

Походи

Багато готелів передбачають спеціальну програму для мандрівників. Пройдіть один з багатьох пропонованих маршрутів, що починається, наприклад, з таємничої ущелини. Потім гід поведе вас по мальовничих вершин, щоб ви змогли побачити, як виглядає останній сніг на гірських схилах.

Параплани

Ви коли-небудь пробували літати на параплані над гірськими вершинами? Неповторне відчуття ширяння, свіже карпатське повітря та казкова краса Карпатських гір — що може бути прекрасніше?

Висновки

Весна — це ідеальна можливість на власні очі побачити, як природа пробуджується після довгого сну та знову набирається живими фарбами. Гріх сидіти вдома, коли в Карпатах настільки красиво. Так що рекомендуємо починати планувати свій відпочинок вже зараз!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 119)
Попередня новина: Как найти ...
Наступна новина: Переваги відпочинку в ...

КОМЕНТАРІ