Колишній юрист Трампа в своїй книзі описує його «захоплення» Путіним – ЗМІ

Колишній юрист Трампа в своїй книзі описує його «захоплення» Путіним – ЗМІ

08.09.20 08:10 0 515
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп захоплювався здатністю президента Росії Володимира Путіна повністю контролювати країну, стверджує колишній юрист Трампа Майкл Коен в своїй ще не опублікованій книзі. Про це повідомляє кілька американських видань з посиланням на книгу «Нелояльний: мемуари», яка має вийти друком 8 вересня.

За твердженням Коена, Трамп висловлював захоплення Путіним, тому що російський президент зміг «взяти під контроль цілу націю і керувати нею, наче особистою компанією – як «Організацією Трампа», по суті».

Читайте також: Доказів отруєння Росією не бачить, але в оцінках Німеччини не сумнівається – Трамп висловився щодо Навального

За словами колишнього юриста президента, Трамп очікував, що програє вибори в 2016 році, і вихваляв Путіна під час кампанії, щоб після поразки отримати можливість побудувати 120-поверхову «Вежу Трампа» на Красній площі. Один з апартаментів у пентгаузі, стверджує Коен, призначався для російського президента.

Водночас його книга не містить нових суттєвих деталей щодо розслідування про втручання Росії у вибори 2016 року.

Прессекретарка Білого дому Кейлі Макенані у коментарі Washington Post назвала Коена «знеславленим злочинцем та позбавленим ліцензії юристом», нагадавши, що він зізнався у брехні Конгресу.

Читайте також: Колишнього юриста Трампа повторно повернули з в'язниці під домашній арешт

«Він втратив будь-який кредит довіри, і немає нічого дивного в його останній спробі нажитися на брехні», – йдеться в заяві Макенані.

У грудні 2018 року Майкла Коена засудили до трьох років в'язниці. Його визнали винним у порушенні правил фінансування виборчих кампаній і ухиленні від сплати податків. Коен всі звинувачення відкинув.

Під час свідчень у Конгресі на початку 2019 року Коен назвав Трампа шахраєм і заявив, що президент США під час передвиборної гонки в 2016 році вів переговори з Москвою про будівництво хмарочоса, хоча за законом не мав на це права. Трамп у відповідь звинуватив Коена у брехні.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співчуття голови ОДА з ...
Наступна новина: За добу на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ