Переваги посуду «Цептер» і секрети його використання: варимо без води,смажимо без жиру

Переваги посуду «Цептер» і секрети його використання: варимо без води,смажимо без жиру

09.09.20 15:12 15 2767

Розмова про посуд — це, перш за все, розмова про їжу. Здавалося б, хороша та їжа, яка була приготовлена з хороших продуктів. Але в тому-то й річ: щоб вийшло блюдо, необхідно правильно приготувати продукти. Тут і відбувається, як правило, найнеприємніше — хороші продукти перетворюються в погану їжу. Якщо за час приготування страви жир пригорає, то їжа наповнюється канцерогенними речовинами, що згубно для здоров'я. Блюдо, приготоване в таких умовах, свідомо не може бути хорошої якості.

Був час, коли їжу готували в печі, в так званому «легкому дусі», використовуючи для нагрівання не відкритий вогонь, а тепло розпечених цеглин. У грубці якраз і готували без перегріву, без розпеченого жиру, окропу і в стабільному режимі. Як результат, виходила смачна, поживна та здорова їжа.

Основна перевага посуду Цептер

Сьогодні печі майже зникли з нашого побуту, але можливість добре готувати залишилася. І все завдяки посуду Цептер. Сьогодні це практично єдиний посуд, в якому можна приготувати продукти в нормальному режимі. Причому готувати без клопоту — із задоволенням. До речі, в Україні його можна придбати на сайті https://zepter-ua.shop/.

У посуду Zepter багато переваг, але головна полягає в особливостях її дна. Це унікальний сплав, що володіє термоакумулюючою властивістю, що:

  • по-перше, дозволяє виключити перегрів продуктів;
  • по-друге, дає можливість готувати без води та жиру.

Крім того, це своєрідна лінза, яка напрямляє тепло конфорки строго вгору, без розсіювання. Тому приготування їжі відбувається в рівному, обволікаючому теплі. Як результат, маємо найбільш відповідні для приготування їжі умови.

Продукти, зварені або обсмажені в такому посуді, завжди зберігають свій природний смак і аромат. Їх цілісність майже не порушується. Але найголовніше те, що ці страви добре засвоюються та не засмічують організм шлаками.

Існують деякі рекомендації щодо використання посуду, за допомогою яких процес приготування можна зробити максимально комфортним, а приготовану страву — максимально корисною.

Як варити без води?

Очищені овочі помістіть в каструлю, закрийте її кришкою та включіть плиту на середню температуру. Через кілька хвилин перевірте її в такий спосіб: якщо кришка така гаряча, що не можна затримати на ній долоню, зменште температуру до мінімальної та залиште так до кінця варіння.

Під час приготування страви не слід без необхідності піднімати кришку, щоб уникнути виходу пару. Коли ж це необхідно буде зробити, долийте одну ложку гарячої води та знову закрийте кришку.

Як смажити без жиру?

Нагрійте сковороду до середньої температури. Через кілька хвилин перевірте температуру, додавши декілька крапель води. Можна викладати м'ясо, якщо краплі розкочуються по дну. Не рекомендується чіпати його. Через 3-4 хвилини легко буде відокремте м'ясо від дна і переверніть на іншу сторону.

Пам'ятайте про термоконтроль. Протягом всього процесу приготування їжі стрілка повинна знаходитися в середині зеленого поля. Якщо вона пересунулася на червоне поле, необхідно вимкнути конфорку або зняти з неї посуд. Далі готуйте, вимкнувши плиту.

Посуд Цептер — не просто кухонне начиння. Це реальна можливість зберегти силу і здоров'я всієї родини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 121)
Попередня новина: Віза в Мексику для ...
Наступна новина: Осінні плаття Candy Style: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ya_not - 09.09.20

А який це движок? теж хочу блог завести

аватар країна
fakerney - 09.09.20

прочитала з задоволенням

аватар країна
Anar4ist20 - 09.09.20

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
ssonliss - 09.09.20

Умные вещи говорит автор!

аватар країна
Lucky_Dreamer - 09.09.20

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
prospect16 - 09.09.20

Сенкс. Цікаво, і взагалі корисний у Вас сайт

аватар країна
suckylucky - 09.09.20

После прочтения даже мне тема стала интересна.

аватар країна
monsterkill1 - 09.09.20

Добавил в закладки

аватар країна
Duhastovna - 09.09.20

Побольше бы таких статей

аватар країна
rojig - 09.09.20

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
XIMIK_24 - 09.09.20

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
VitMercer - 09.09.20

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
karinabv - 09.09.20

прочитала з задоволенням

аватар країна
Blackisle - 09.09.20

тема реально стара

аватар країна
Kurraj - 09.09.20

новина послав по інету.