Білорусь: штаб Бабарика вимагає від влади звільнити Марію Колеснікову

Білорусь: штаб Бабарика вимагає від влади звільнити Марію Колеснікову

10.09.20 11:42 0 971
Штаб утримуваного за ґратами білоруського опозиційного політика Віктора Бабарика вимагає від влади країни звільниьти керівницю штабу Марію Колеснікову.

«Ми закликаємо владу Білорусі повідомити про місцеперебування Марії Колеснікової та, в разі її затримання, негайно звільнити її та повністю забезпечити її право на захист та інші процесуальні гарантії відповідно до міжнародних договорів Республіки Білорусь та національного законодавства», – йдеться у заяві штабу.

За інформацією, отриманою, за твердженнями штабу, з кількох анонімних джерел, Марія Колеснікова була затримана і перебуває у Мозирському прикордонному загоні (військова частина 1257 в селі Прудок Гомельської області).

7 вересня засоби інформації, посилаючись на очевидців, повідомили, що невстановлені особи посадили Колеснікову в мікроавтобус із написом «Зв'язок» біля Національного художнього музею та відвезли в невідомому напрямку. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Tut.by: очевидиця повідомила про викрадення Колеснікової в Мінську, з кількома опозиціонерами немає зв'язку

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Латвії повідомили,що ...

КОМЕНТАРІ