Чому пластикова упаковка така популярна?

Чому пластикова упаковка така популярна?

11.09.20 01:48 0 5268

Пластикова упаковка для харчових продуктів — річ виключно корисна та потрібна. Вона вже давно є зручним засобом для зберігання і транспортування найрізноманітніших «їстівних» товарів. Далі, ми розглянемо її основні переваги. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Альфа-Синтез": https://alfasintez.com.ua, що безпосередньо реалізує пластикову упаковку для цукерок, ягід, овочів, фруктів й інших харчових продукція в Україні.

Основні переваги пластикової упаковки:

  • Гігієнічність. Такий контейнер досить часто взагалі є чи не єдиним способом упаковки тих же салатів або других страв. До того ж, пластик володіє чималою стійкістю до високих температур, що є корисним при розігріванні в мікрохвильовці.
  • Зручність використання. Пластикові контейнери будуть доречними при поїздках на природу, адже вони позбавляють від необхідності використовувати громіздкий та важкий металевий посуд. Це кращий спосіб упакувати дитині сніданок в школу або донести куплений ввечері по дорозі додому салат.
  • Дуже низька вартість. Можна було б навіть сказати, що пластикові контейнери майже безкоштовні, якби не хитрі продавці в кулінарних відділах супермаркетів, де така тара коштує цілком відчутних грошей, причому покупець зазвичай дізнається про це тільки на касі.
  • Широкий асортимент форм і розмірів. Це дозволяє підібрати відповідну упаковку практично для будь-яких харчових продуктів і доставити їх додому майже недоторканими.
  • Широка колірна гамма. З одного боку, це дійсно так, тому що шляхом додавання певних з'єднань можна отримати широке розмаїття кольорів. З іншого боку покупця зазвичай мало цікавить колір «коробки», в яку упакований його улюблена страва чи продукт.
  • Герметичність. Вірити на слово продавцям, які запевняють наївного покупця в тому, що він зможе довезти в пластиковому відрі куплений борщ, все ж не варто. Тому герметичність пластикової упаковки — питання досить спірне. Але в загальному випадку ця упаковка дійсно досить надійна та герметична.
  • «Багаторазовість». Виключно вітчизняний винахід. Якщо в усьому цивілізованому світі подібну упаковку відразу ж після використання викидають, ми досить часто відмиваємо її та пускаємо в «повторне плавання», хоча з гігієнічної точки зору це видається не дуже корисним.
  • Легка вага. Якщо вам скажуть, що пластикова упаковка для продуктів нічого не важить, це буде напівправдою. Вона дійсно дуже легка, але тільки до тих пір, поки порожня.
  • Безпека. Найчастіше сировиною для виготовлення такої упаковки служить поліпропілен або кристалізований (аморфний) поліефір. Тобто ті речовини, які допускаються до використання з харчовими продуктами.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Методы лечения ...
Наступна новина: Технологія CORE від ...

КОМЕНТАРІ