Технологія CORE від компанії HOLMATRO

Технологія CORE від компанії HOLMATRO

11.09.20 02:05 0 5484

Протягом багатьох років компанія HOLMATRO є провідним розробником і виробником у сфері аварійно-рятувального обладнання. Для відповідності самим останнім вимогам і стандартам в області рятувальних робіт, компанія постійно працює над якісними, інноваційними та надійними рішеннями. Тим самим фірма HOLMATRO намагається внести свій вклад в щоденні успіхи рятувальників в їх небезпечній та важливій роботі.

У 2005 році компанією HOLMATRO була розроблена інноваційна технологія CORE, яка до сих пір залишається унікальною! Далі, ми розглянемо що вона собою являє. Ну а розповість нам про це співробітник ТОВ "Євро Стандарт Групп": https://esg.kiev.ua/ru/holmatro.html, яка є офіційним постачальником продукції HOLMATRO в Україні.

Що таке технологія CORE?

Технологія CORE відноситься до принципу руху гідравлічної рідини від насосної станції до інструменту й назад. У звичайній (традиційній) схемі гідравлічна система має два шланги — нагнітальний (шланг високого тиску) та поворотний (шланг низького тиску). До недавнього часу подібне рішення було єдиним і використовувалося всіма виробниками гідравлічного інструменту. В системі CORE шланг високого тиску знаходиться всередині шланга низького тиску. Поява цієї системи стало значущою подією у виробництві гідравлічного аварійно-рятувального інструменту та дало незаперечні переваги в порівнянні з традиційною системою.

Які переваги від використання технології CORE?

Безпека:

  • Оскільки шланг високого тиску знаходиться всередині шланга низького тиску, то в кінцевому результаті тиск в шлангу низького тиску ніколи не перевищить 25 бар, що є безпечним показником для оператора — в разі розриву шланга, люди що стоять поруч не отримають травм, на відміну від звичайної системи.
  • Корд внутрішнього шланга (високого тиску) виготовляється з пара-арамідних синтетичних волокон. Це надає конструкції підвищену гнучкість і виключає появу зламів і точкових проколів.
  • Всі шланги (як високого, так і низького тиску) мають 4-х кратний запас міцності та відповідають стандартам EN 13204 і NFPA 1936, що підтверджується відповідними сертифікатами. До передачі шлангів замовнику вони проходять ретельну перевірку на тестувальному обладнанні.
  • Всі швидкороз'ємні з'єднання є зручними та безпечними при експлуатації. Приєднання відбувається одним рухом і надійно фіксується в автозамки, що виключає випадкове від'єднання в процесі роботи.

Простота, зручність і швидкість в експлуатації:

  1. Підключення / відключення гідравлічних шлангів можливе як при працюючій, так і непрацюючій силовій установці.
  2. При роботі з інструментом CORE більше не потрібно перемикати насос (як результат, не потрібен оператор на станції). Зміна інструменту може проводитися під час роботи гідравлічної станції. Послідовність складання / розбирання гідравлічної системи (станція-шланг-інструмент) може бути різною. Завдяки цьому підвищується ефективність роботи рятувальників.
  3. Застосування пара-арамідних синтетичних ниток при виробництві робить шланги легше приблизно на 40 % в порівнянні з комплектом для класичного (двошлангового) виконання. Крім цього виключається перекручування шлангів, тому вони стають більш маневровим під час проведення рятувальних операцій.
  4. Шланги, виготовлені за технологією CORE, можуть обертатися на 360 градусів з обох кінців. З'єднання мають пласку поверхню, що спрощує чистку та виключає потрапляння бруду всередину шланга.
  5. З'єднання CORE змонтовані безпосередньо на інструменті. Таке виконання робить обладнання більш легким і компактним.
  6. Інструмент, виготовлений за технологією CORE, більш зручний в експлуатації. Приєднання і від'єднання інструменту можна проводити однією рукою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ