У свій День народження Алла Мазур надихає жінок всього світу на обкладинці французького глянцю в Україні Marie Claire

У свій День народження Алла Мазур надихає жінок всього світу на обкладинці французького глянцю в Україні Marie Claire

16.09.20 11:34 7 4029

Сьогодні, 16 вересня, у Сніданку з 1+1 ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір першими привітали Аллу Мазур з днем народження і презентували сюрприз  -  обкладинку Алли для осіннього журналу Marie Claire – телезірка вразила всіх новою зачіскою та стильним образом від українських дизайнерів!

Новий випуск легендарного французького видання присвячено силі духу і сміливості бути відвертими, - якою і є головна героїня, улюблениця мільйонів Алла Мазур. Алла зізналася, що боротьба та перемога над онко розділила її життя на «до» та «після». І цей день народження для неї не схожий на всі попередні.  В центрі – велике інтерв’ю Алли про пережите, про страхи, особистий досвід та поради, про любов і силу, про цінність життя, про сина і батьків.

Привіт, мій новий рік!) Я жива - і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю - і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову - і відчула, що цією свободою можна поділитися) І підтримати інших. Тих, хто зіткнувся з онкологією в час пандемії. Але шанс одужати – є. І чим раніше почати – тим вищий. Мене надихала одна глядачка. Яка написала: ваша робота в ефірі доводить нам, що перемогти – можна. Тепер хочу переконати, що і візуальних наслідків цієї боротьби особливо боятися не варто. Бо головне – очистити організм. А волосся – відросте. І життя підкине вам новий образ: який може виявитись несподівано симпатичним. Навіть модним і актуальним. Не бійтеся змін. Повірте у себе і свої сили. Наповнюйте себе любов’ю. Тільки так ми можемо ділитися нею з іншими. Довіртеся Небу: там справді дивовижним чином підказують нам шлях

, - сказала незмінна ведуча новин ТСН. Тиждень Алла Мазур.

Журнал присвятив телезірці одразу п’ять (!) обкладинок, і фотоісторія та інтерв’ю незабаром знайдуть своє продовження у діджитал проекті на сайті marieclaire.ua, а також на французькому сайті міжнародного глянцю. Історія української телеведучої Алли Мазур надихатиме весь світ!

Французька редакція Marie Claire координувала всі етапи підготовки публікації українського журналу і пишаються історією з Аллою. «Ми пишаємося, що такі героїні як Алла, з’являються в українському виданні. Стиль обкладинки створений в кращих традиціях журналу. Вразив зміст, - він як глибоко український, так і міжнародний. Актуальний та космополітичний» (Галі Лупен, редакційний відділ Marie Claire International»

 Дизайнери: Лілія Літковська, Олена Буреніна, Ельвіра Гасанова.  

Фотограф – Ростислав Ріпка, зірковий фотограф 1+1, автор фотопроекту Harcourt Натхнення. Асистент- Ігор Сулій. У фотозйомці було використано кіносвітло – французька мистецька техніка Аркур.

Візажист – Юлія Волинська

Стиліст – Катерина Маркова

Про Marie Claire (укр. Марі Клер) — Один з найуспішніших світових жіночих журналів. Вперше був опублікований у Франції у 1937 році. Видається в 33 країнах світу на 24 мовах. 14 країн представляють сайт видання. Героїнями обкладинок ставали Анджеліна Джолі, Кайлі Міноуг, Скарлетт Йохансон, Шарліз Терон, Кейт Вінслет, Дженніфер Еністон та багато інших зірок. Marie Claire позиціонує себе як «модний журнал з характером, змістом та глибиною, для жінок з власною точкою зору, життєвою позицією». У 2018 році Алла Мазур отримала нагороду від журналу Mon Guerlain Inspiration Awards. 

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Wellness-школы Татьяны ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
keineThotty - 16.09.20

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
alidmin - 16.09.20

Автор, а Ви в якому місті живете якщо не секрет?

аватар країна
jereemmy - 16.09.20

реальна тема

аватар країна
ARKADiE - 16.09.20

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Darkuser30 - 16.09.20

И правда креатив...супер!

аватар країна
EvgoEvgo - 16.09.20

Красивый пост, многосмысленный…

аватар країна
Krpel - 16.09.20

Полезного много нашла для себя