Київ може розпочати опалювальний сезон дочасно,Кличко каже – тепломережа готова

Київ може розпочати опалювальний сезон дочасно,Кличко каже – тепломережа готова

17.09.20 09:23 0 1225
Столична тепломережа готова до початку опалювального сезону дочасно, якщо в цьому буде необхідність, заявив у середу мер Києва Віталій Кличко.

«Технічно місто вже готове до пуску тепла в мережу. Фахівці комунального підприємства «Київтеплоенерго» здійснили перевірку котелень та теплопунктів. Усунули 6,5 тисячі пошкоджень на тепломережах та пошкоджень, що виникли в результаті гідравлічних випробувань. Підкреслю, що саме якісне проведення гідравлічних випробувань влітку допомагає уникнути багатьох аварійних ситуацій взимку, коли тепло вже запущене», – сказав Кличко.

Він також зазначив, що місто готове надати необхідну допомогу ОСББ та іншим житловим об'єднанням, щоб вони змогли вчасно вступити в опалювальний сезон.

«Фахівці «Київтеплоенерго» можуть оглянути справність обладнання і систем. Також закликаю всі ці об'єднання перевірити наявність заборгованості за тепло. Тобто зробити все необхідне, аби потім не здійснювати роботи в авральному режимі, коли на вулиці буде мінусова температура», – додав Кличко. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ДСНС попереджає про різке зниження температури в Україні

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Члени уряду Ірландії ...
Наступна новина: Глава «Роскосмосу» ...

КОМЕНТАРІ