Укрзалізниця з початку року перевезла майже 12 млн пасажирів і назвала найпопулярніші напрямки

Укрзалізниця з початку року перевезла майже 12 млн пасажирів і назвала найпопулярніші напрямки

17.09.20 09:18 0 1270
«Укрзалізниця» з початку року перевезла у пасажирських поїздах внутрішнього сполучення 11,8 мільйона пасажирів. Третина з них (3,9 мільйона) обрали потяги для подорожей у літні місяці, повідомила пресслужба компанії.

«Найпопулярнішими напрямками поїздок залишалися сполучення між обласними центрами. Так, із початку року в сполученні Київ – Харків – Київ перевезено 498,9 тисячі пасажирів, Київ – Львів – Київ – 437,7 тисячі, Київ – Дніпро – Київ – 388,9 тисячі, Київ – Одеса – Київ – 295,7 тисячі», – йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, поїздами приміського сполучення скористалися 33 мільйони громадян.

На Україною курсує 842 приміських і 72 пари пасажирських поїздів. П'ять пар сезонних потягів завершили курсування, повідомили в УЗ.

Через пандемію коронавірусу від березня для українців був обмежений виїзд за кордон. Спочатку було зупинене авіасполучення, зокрема і з іншими країнами, а також залізничне сполучення між регіонами всередині України.

На даний час українці можуть подорожувати до близько пів сотні країн. Ці дані постійно змінюються через запровадження нових обмежень.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Члени уряду Ірландії ...

КОМЕНТАРІ