Штаб ООС повідомляє про одне порушення режиму тиші з боку бойовиків за день

Штаб ООС повідомляє про одне порушення режиму тиші з боку бойовиків за день

21.09.20 12:26 0 629
Бойовики російських гібридних сил один раз порушили домовленості про припинення вогню, повідомляє штаб Операції Об'єднаних сил увечері 20 вересня.

«Неподалік населеного пункту Новоолександрівка збройні формування Російської Федерації здійснили постріли зі стрілецької зброї в сторону українських позицій. Постріли були неприцільними, тож вогонь у відповідь наші воїни не відкривали», – йдеться в заяві.

За даними штабу, ніхто з українських військових внаслідок обстрілу не постраждав. Напередодні, 19 вересня, поранення отримав один український військовий.

Читайте також: Чи можливий на Донбасі бунт проти «ДНР»? (рос.)

Крім того, штаб повідомляє про роботу рятувальників ОС, які протягом доби відремонтували 13 будинків, пошкоджених попередніми обстрілами, та розмінування саперами Державної служби з надзвичайних ситуацій 3 гектарів прифронтової території.

Із 00:01 27 липня на Донбасі набрала чинності чергова домовленість про «повне та всеосяжне припинення вогню». З того часу і до 6 вересня українські військові не повідомляли про поранених та вбитих внаслідок бойових дій. Тоді внаслідок обстрілів на Донбасі один військовий загинув, ще один був поранений.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ