Міжнародні вантажоперевезення: як вибрати логістичну компанію?

Міжнародні вантажоперевезення: як вибрати логістичну компанію?

21.09.20 16:03 14 991

Транспортні послуги користуються стабільним попитом, особливо серед компаній, які торгують або закуповують товар за межами країни. В даному випадку не можна довіритися дилетантам, оскільки відсутність надійного партнера дуже швидко позначиться на репутації та загальний стан справ. Хороша логістична компанія — це така організація, що доставить вантаж в призначене місце в строго зазначений час, забезпечивши при цьому високий ступінь збереження і безпеки. До числа таких компаній можна сміливо зарахувати компанію "Гуд Логістік": https://goodlogistics.com.ua/.

Ця міжнародна компанія успішно займається доставкою вантажів уже багато років. Число постійних клієнтів сервісу стрімко росте, виду високої якості надаваних послуг й індивідуального підходу до потреб клієнтів. Компанія займається транспортуванням збірних вантажів, міжнародною логістикою, контейнерними перевезеннями, експрес доставкою і карго, при необхідності клієнту може бути надано митний брокер. Також можливі оплата товару постачальнику та аутсорсинг ЗЕД.

Секрети вибору надійної логістичної компанії для міжнародних вантажоперевезень:

  • На етапі пошуку професіоналів у сфері вантажоперевезень в першу чергу варто звертати увагу на репутацію фірми. До показників надійності можна віднести: велику кількість позитивних відгуків від задоволених клієнтів, стаж роботи, наявність філій в інших містах, регіонах або країнах, масштаб охоплення транспортної мережі, а також наявність додаткових послуг.
  • Бажано, щоб в організації був власний автомобільний парк. Тільки тоді можна говорити про безперебійність роботи. Транспорт повинен відповідати потребам потенційних клієнтів, чи варто говорити про те, що вони можуть бути різними. Доставити товар в строк без команди компетентних водіїв так само не вдасться.
  • Грошову сторону питання жодним чином не варто обходити стороною. Привабливість тарифів має значення, але лише в сукупності з іншими факторами. Низька ціна — це найчастіше показник низької якості. Бажано, щоб вартість перевезення включала ще й додаткові послуги.
  • Логістична компанія, що працює на перспективу, буде мати свій сайт, працювати легально і забезпечувати максимальну комунікаційну доступність. Аж до можливості відстежувати місцеперебування вантажу.

Висновки

Вартість якісної логістики чимала, але це кращий вибір, адже нестабільність поставок і несвоєчасність можуть погубити бізнес.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Попередня новина: Алла Мазур: у боротьбі з ...
Наступна новина: Переваги та особливості ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
tylervice - 21.09.20

лучше и не скажешь

аватар країна
zabratzabrat - 21.09.20

Знайомий стиль ...

аватар країна
switchblades - 21.09.20

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
Freiflug - 21.09.20

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
NeSeO - 21.09.20

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
bkornilov - 21.09.20

Тільки золоті руки могли набити такий прикольний матеріал

аватар країна
Baliaf - 21.09.20

Дійсно цікава тема.

аватар країна
ColoB - 21.09.20

Вот так история!

аватар країна
gRav404 - 21.09.20

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
Hersboy - 21.09.20

Мне все понравилось

аватар країна
Mambos9000 - 21.09.20

И правда креатив...супер!

аватар країна
kilometshop - 21.09.20

просто афигенно!!!!))

аватар країна
yourusernamegag - 21.09.20

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
Staspidoras - 21.09.20

підкупила щирість статті