Натяжні стелі: основні переваги

Натяжні стелі: основні переваги

23.09.20 15:36 17 881

Сучасний ринок матеріалів для будівництва та ремонту неможливо уявити без натяжних стель. Не так давно вони здавались розкішшю, якою користувались ті, хто міг собі це дозволити. Сьогодні ситуація змінилася. На ринку є багато пропозицій, ціни стали цілком демократичними, а монтаж натяжних стель — рутинна процедура. Окрім того область застосування натяжних стель була розширена. У вітальні або ванній, кухні чи дитячій — їх тепер можна знайти майже в будь-якій кімнаті. Навіть спортзали, магазини та офіси сьогодні обладнані натяжними стелями. Чим можна пояснити таку популярність та які переваги сучасних натяжних стель? Нумо розберімося. Ну а допоможе нам в цьому співробітник компанії "EVROKRAB": http://atm-stroy.com.ua/potolok-poltava/, в якій безпосередньо можна замовити натяжні стелі з монтажем у Полтаві.

Основні плюси натяжних стель:

  • Безпека. Виготовлені з сучасних міцних матеріалів, ПВХ або тканини зі спеціальним просоченням, вони не тільки стійкі до механічних пошкоджень, за винятком ефектів різання та колючих предметів, але й не втрачають експлуатаційних характеристик під впливом великого навантаження. Так, 1 м² полотна здатний витримати 100 кг (або, наприклад, 100 літрів води).
  • Відмінний захист від протікання. Це особливо важливо для мешканців багатоповерхових і приватних будинків. Якщо така неприємність все-таки сталася, вам буде достатньо лише злити воду з полотна, і дуже скоро в кімнаті буде порядок.
  • Вогнетривкість. Для виготовлення натяжних стель використовується матеріал, що класифікується як слабогорючі, що дає можливість використовувати будь-які світильники.
  • Універсальність. Вибравши будь-який дизайн натяжної стелі, будь то матове полотно або "зоряне небо", ви можете бути впевнені, що він відповідає всім стандартам побутового меблювання. Виробники підвісних стель пропонують різноманітні кольори та фактури своєї продукції, тому ви можете вибрати варіант, що буде відповідати вашому смаку, а сама концепція обробки інтер’єру при цьому не є складною. Крім того, підвісна стеля може приймати будь-яку форму, що ще більше розширює кругозір для творчості.
  • Простота монтажу та демонтажу. Встановити та зняти натяжну стелю дуже просто. Цей процес не займає багато часу і дозволяє уникнути великої кількості сміття.
  • Зручність у використанні та мінімальне обслуговування. Натяжні стелі не схильні до негативного вплив температури та інших чинників. Якщо говорити про термін експлуатації, то натяжні стелі зберігають чіткість малюнків і яскраві кольори навіть через роки після монтажу.
  • Слід також згадати можливість встановлення підвісних стель у вологих приміщеннях — на кухні, у ванній або басейні. Сучасні технології дозволяють уникнути грибка та запобігти утворенню конденсату, тому стеля назавжди зберігає первісний вигляд.
  • Не менш важливою перевагою є чудова звуко- і теплоізоляція, якої часом так не вистачає в багатоквартирних будинках.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 124)
Попередня новина: Современная медтехника: ...
Наступна новина: Що таке частотний ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
NikitaNix - 23.09.20

автору спасибо за пост !!

аватар країна
Heyminus - 23.09.20

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
VietnamVet - 23.09.20

познавательная тема

аватар країна
lupicatulum - 23.09.20

Хм ... У кожного Абрама своя програма.

аватар країна
Yumitory - 23.09.20

Хм… У каждого абрама своя программа.

аватар країна
Jujujuja - 23.09.20

Добавлю эту статью в закладки.

аватар країна
bukazoed - 23.09.20

круто

аватар країна
archiefox - 23.09.20

Это — глупость!

аватар країна
fillwatsen - 23.09.20

Реальная тема

аватар країна
Nik_Vetr - 23.09.20

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
AlV8AlV8 - 23.09.20

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
Olya_la - 23.09.20

Абсолютно согласен

аватар країна
Wowowowowowowowowowow - 23.09.20

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
yayagz - 23.09.20

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
Myshlaevsky - 23.09.20

отлично!!! Все супер!

аватар країна
shishketmamonov - 23.09.20

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
Samyrau_png - 23.09.20

Сайт супер, побольше бы таких!