Доставка піци: переваги та особливості вибору

Доставка піци: переваги та особливості вибору

24.09.20 00:05 0 1470

Піца — це те блюдо, яке подобається як дітям, так і дорослим. Але мінус в тому, що для приготування знадобиться не так мало часу. Але завдяки численним сервісам доставки піци, наприклад, https://papafood.com.ua/filter/product/pitstsa, нею можна поласувати не витративши ні хвилини на її приготування. Далі, ми безпосередньо поговоримо про основні плюси даних сервісів.

У чому заключаються переваги доставки піци?

Замовлення їжі додому або в офіс — відмінна можливість швидко отримати свіжоспечену піцу. Але є й інші причини, по яких варто звернутися в службу доставки:

  • Велика різноманітність страв. Зазвичай пропонується безліч варіацій піци або можливість самостійно її зібрати. В меню — не тільки стандартні страви, а й авторські.
  • Економія часу. Популярна служба доставки привезе замовлення в середньому протягом години. У цей час можна займатися своїми справами, а не чекати в закладі, поки принесуть замовлення.
  • Приготуванням займаються професіонали. У закладах працюють кваліфіковані кухарі. Тому можна не переживати з приводу якості продуктів.
  • Багато сервісів готують і доставляють їжу цілодобово. А це дуже важливо для людей, які працюють в нічну зміну або не хочуть готувати в пізній час.
  • Нерідко пропонуються різні бонуси за замовлення. Наприклад, постійні клієнти можуть отримати карту лояльності та накопичувати бали, які потім обмінюють на їжу або напої. У закладах часто є «щасливі години», наприклад, при замовленні трьох піц можна отримати четверту безкоштовно. Нерідко пропонуються знижки.
  • Вартість доставки часто залежить від того, на яку суму зроблене замовлення. Зазвичай вона здійснюється безкоштовно. Цікаво, що в деяких закладах пропонуються певні бонуси, якщо кур'єр не прибув вчасно.

Яку піцу краще вибрати?

Для обіду в офісі відмінно підійде блюдо з м'ясною начинкою. Інший варіант — це гриби. Такі види піци забезпечать ситість на весь день. Для вечора краще підійде сирна начинка, салямі або шинка.

Для зустрічі з друзями часто вибирають м'ясну піцу, оскільки нею просто нагодувати велику компанію. Можна вибрати пікантний соус, який добре відтіняє смак начинки. А якщо хочеться чогось гостренького, то кращий вибір — це піца з гострими ковбасками.

В меню часто представлені класичні варіанти. Найпопулярніший вид - «Маргарита». До її складу входить велика кількість сиру і свіжих помідорів. Це оптимальний вибір для тих, хто цінує класичні смаки.

Друга за популярністю піца - «4 сири», до складу якої входять такі сорти, як: дор Блю, гауда, моцарелла та пармезан.

Ще одна популярна піца - «Чотири сезони». Особливість страви в тому, що в начинці поєднуються продукти, які характерні певній порі року. Зиму представляють гриби, весну — болгарський перець, літо — шинка, а осінь — помідори.

І це далеко не всі види, які представлені в меню. Наприклад, можна замовити страви морепродуктами. Вибрати точно буде з чого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: З сайту Держдуми Росії ...

КОМЕНТАРІ