Як вибрати якісний светр за складом?

Як вибрати якісний светр за складом?

24.09.20 21:47 7 1887

Коли настають холоди, светр стає незамінним елементом гардеробу як чоловічого, так і жіночого. Це універсальна річ, від якості якої залежить те, наскільки комфортно ви будете себе почувати в холодну пору року. Саме тому, потрібно вибрати якісний виріб. Але як це правильно зробити? Нумо розберімося. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину modiva.com.ua. До речі, тут безпосередньо можна придбати якісні жіночі светри за доступною ціною.

Яким повинен бути склад светра, щоб він грів і не скочувався?

Бажано при виборі цього елемента одягу віддавати перевагу речам з натуральних матеріалів: вовни, ангори, кашеміру. У сучасному світі, де все пущено на автоматизм і люди намагаються економити на всьому, дуже складним завданням є пошук светри з натуральних ниток, без домішки штучних.

Багато виробників можуть писати на етикетках не зовсім правдивий склад для відводу очей покупця. Однак ті виробники, які мають «ім'я» і трохи відомі, намагаються не користуватися такими обманними засобами та пишуть справжні склади на етикетках.

Найпопулярніші светри:

  • Светр з вовни. Він є чудовим рятівником від холоду. Це може бути овеча шерсть, вовна альпаки, мериносової або шотландської вівці, навіть мохер. Склад таких светрів не тільки чудово рятує від холоду, але й запобігає так званому «парниковому ефекту». В такому светрі ви не будете відчувати пітливість, а лише приємне тепло. Такі светри не будуть викликати подразнення або який-небудь дискомфорт. Також светр з вовни дуже м'який та приємний на дотик.
  • Светр кашеміру. Якщо ви прихильник активного відпочинку, тоді вашим вибором може стати светр кашеміру. Його волокна мають свої нюанси, що дозволяє кашеміровому светру не бути громіздким, і він чудово сідає по фігурі. Любіть заняття спортом — тоді вашим вибором повинен стати тонкий кашеміровий светр, який буде добре зігрівати, але не викликати сильного потовиділення.
  • Светр з ангорської шерсті. Ангора є дуже м'якою та теплою. Також виріб з такої вовни не виглядає об'ємно і має властивість відмінно прилягати до тіла. Однак варто зазначити, що шерсть на таких светрах дуже швидко скочується в грудочки, особливо це помітно в місцях безпосереднього тертя. Такі светри не рекомендується надягати під верхній одяг, оскільки виріб тоді дуже швидко втратить свій вигляд і перестане вас радувати своєю красою.
  • Светри з синтетики. Якщо ви все-таки схиляєтеся до светрів з синтетики, наприклад, такої, як акрил, поліестер або поліамід, то пам'ятайте що це не найкращий варіант для морозів. Найголовніший їх недолік — це нездатність зберігати тепло. Також синтетика сприяє посиленому потовиділенню. Тому подумайте, вражає вас перспектива потіти та мерзнути одночасно. Єдиною перевагою синтетичних светрів є їх висока міцність та несучість. Але ці позитивні якості — ніщо в порівнянні з негативними, адже синтетичні светри можуть викликати досить неприємні відчуття при носінні, сильно м'ятися чи скочуватися або протягом дня видавати не дуже приємний запах.
  • Светр 50 на 50. В даному виробі присутні як натуральні, так і синтетичні волокна. Але бажано, щоб синтетичні домішки не перевищували 30 %. Такі светри будуть м'якими та теплими, а також значно довше будуть носитися, ніж повністю натуральні. По моделях светрів можна виділити велику в'язку з високим, подовженим горлом. Такі светри знадобляться в зимову холоднечу, коли горло виконуватиме функцію шарфа, який не так зручний окремо.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Fatalitii - 25.09.20

Велике спасибі!

аватар країна
Woglinde - 25.09.20

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
Alena1992 - 25.09.20

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
AsEye1 - 24.09.20

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
SnailK1ck - 24.09.20

краще і не скажеш

аватар країна
EckoUnltd - 24.09.20

прочитала с удовольствием

аватар країна
smitry - 24.09.20

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!