МЗС Білорусі розкритикувало Україну за відмову визнати легітимність Лукашенка

МЗС Білорусі розкритикувало Україну за відмову визнати легітимність Лукашенка

25.09.20 10:36 0 477
Міністерство закордонних справ Білорусі розкритикувало реакцію інших країн, зокрема України, які відмовилися визнати легітимність Олександра Лукашенка, інавгурацію якого провели 23 вересня.

«Білоруський народ не потребує «легітимізації» своєї влади з боку самоназваних факультативних «легітиматорів». Це питання є надуманим і штучним. Спроби окремих країн Заходу поставити під сумнів легітимність глави держави ніяк не відображають думки переважної більшості міжнародної спільноти», – йдеться в заяві.

«Особливе здивування викликає поведінка наших українських сусідів, які вже навіть не намагаються закамуфлювати несамостійність в ухваленні своїх зовнішньополітичних рішень і не припиняють потік заяв нібито зі своїми «просунутими» оцінками чомусь нашої внутрішньополітичної ситуації. Складається відчуття, що саме «навчитися вчити» поки є головним результатом українсько-європейського співробітництва. При цьому покликані догодити модним трендам заяви звучать від представника уряду сусідньої держави, яку Білорусь щиро і безкорисливо підтримує, зайнявши абсолютно незалежну і самостійну позицію», – заявили у МЗС Білорусі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Візит Зеленського до Білорусі скасований – речниця

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: пристави ...
Наступна новина: Вирок російському активісту ...

КОМЕНТАРІ