Обидві сторони конфлікту в Нагірному Карабасі заявляють про загибель мирних жителів

Обидві сторони конфлікту в Нагірному Карабасі заявляють про загибель мирних жителів

28.09.20 09:51 0 463
Азербайджан і представники самопроголошеної Нагірно-Карабахської республіки заявляють про жертви серед цивільного населення в результаті обстрілів 27 вересня. У повідомленні генпрокуратури Азербайджану йдеться про загибель 5 членів однієї сім'ї в результаті артобстрілу з боку вірменських військових. Раніше повідомлялося про 19 поранених жителів азербайджанських сіл.

Влада самопроголошеного Нагірного Карабаху стверджує, що в результаті обстрілів загинули двоє мирних жителів, поранені понад 30.

За твердженням вірменської сторони, понад 50 населених пунктів зазнали атак за допомогою азербайджанських безпілотників і артилерії. Вірменська сторона також повідомила про втрати серед бійців збройних формувань Нагірного Карабаху – 16 загиблих і близько сотні поранених. Вірменія стверджує, що і Азербайджан зазнав втрат. Азербайджанська сторона поки офіційно не повідомляла про втрати.

За даними азербайджанських військових, їм вдалося взяти під контроль низку населених пунктів, висот, а також «перерізати» шосе, що сполучає Нагірний Карабах із Вірменією. Вірменська сторона це заперечує.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ