Глобус бар: основні різновиди

Глобус бар: основні різновиди

29.09.20 15:47 13 1168

Сьогодні практично в усьому світі чималою популярністю користуються глобус бари. І в цьому немає нічого дивного, адже ці вироби чудово доповнюють дизайн суворого приміщення та просто підкреслюють чудовий смак людини, яка там працює. Це і відмінне доповнення дизайну кабінету, і місце для зберігання улюблених напоїв, і просто можливість здивувати відвідувачів, витягуючи з глобуса пляшечку вишуканого вина або ж віскі.

Важливо й те, що в продажу є найрізноманітніші глобус-бари, завдяки чому кожен потенційний користувач може легко підібрати саме те, що найкраще йому підійде. До речі, якщо ви хочете придбати собі глобус бар, тоді вам варто відвідати інтернет-магазин Kupisuvenir, де представлений дуже широкий асортимент цих виробів. Ну а далі, ми розглянемо їх основні різновиди.

Види глобус барів

В першу чергу глобуси заведено ділити за способом розташування. За цим параметром виділяють підлогові та більш мініатюрні настільні глобус-бари. Зрозуміло, витончені і перші, і другі. Однак вибір більш відповідного глобуса завжди допоможе чудово підкреслити ідеальний стиль, в якому оформлений кабінет.

Настільний глобус-бар — це невеликий міні-бар, розташований в глобусі, встановленому на спеціальній підставці. Діаметр таких глобусів порівняно невеликий. І саме вони найбільше схожі на звичайні глобуси, які всі ми звикли бачити зі шкільної лави. Цей глобус-бар встановлюють на столі, а кількість гнізд в ньому розрахована на зберігання однієї пляшки й декількох келихів.

Значно більшими є підлогові моделі. Вони являють собою невеликі пересувні столики, забезпечені коліщатками. На верхній частині столика і розташований глобус, що обертається навколо своєї осі. Столик оснащений великими та надійними ніжками, покритими витонченою різьбою.

У цих глобусах можна зберігати не тільки набір келихів, а й кілька пляшок різних напоїв, так що у вас буде можливість пригостити кожного з відвідувачів саме тим напоєм, який припаде йому до душі.

Висновки

Зрозуміло, глобуси можуть значно відрізнятися як за розмірами, так і за формою. Можна придбати як круглі, так і незвичайні овальні моделі. Але немає значення яку модель ви виберете, головне те, що глобус-бар підкреслить інтер'єр вашого приміщення і зробить його дійсно унікальним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Артем Пивоваров,Ірина ...
Наступна новина: Швейцарские часы недорого: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
antinos - 29.09.20

новина послав по інету.

аватар країна
KuponService - 29.09.20

Куль надо таких статей по-больше!

аватар країна
Internet_crush - 29.09.20

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
xyyynd - 29.09.20

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Uspela - 29.09.20

мудро

аватар країна
acidizer - 29.09.20

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
Darin420 - 29.09.20

аватар країна
Lucky_Dreamer - 29.09.20

хороша ідея.

аватар країна
serp79 - 29.09.20

И правда креатив…супер!

аватар країна
ANTISOCIALPROVINCIAL - 29.09.20

Изумительно!

аватар країна
Anoraq - 29.09.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
eedraw - 29.09.20

поміняй назву домену

аватар країна
den4ik007 - 29.09.20

Пожал бы руку автору, и дал по морде всем его ненавистникам.