У Рівненській області у Здолбунівському районі припинено незаконну діяльність з випалювання деревного вугілля

У Рівненській області у Здолбунівському районі припинено незаконну діяльність з випалювання деревного вугілля

01.10.20 08:27 0 410
За процесуального керівництва Здолбунівської місцевої прокуратури припинено протиправну діяльність з випалювання деревного вугілля на території Здолбунівського району.

Так, 28.09.2020 Здолбунівським ВП Острозького ВП ГУНП в Рівненській області спільно із працівниками УСБУ в Рівненській області в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря та безгосподарського використання земель(ч.1 ст. 241, ст. 254 КК України), у ході проведення санкціонованого огляду земельної ділянки поблизу с. Буща Здолбунівського району виявлено незаконне виробництво деревного вугілля, а саме 10 піролізних печей (бочок) для випалювання деревного вугілля.

При цьому ділянка, на якій розташовані бочки, призначена для ведення особистого селянського господарства, а підприємець, 48-річний здолбунівчанин, який здійснював цю діяльність, не мав відповідних дозвільних документів.

В ході проведених слідчих дій правоохоронцями вилучено 10 металевих бочок та понад 20 тонн незаконно виготовленої продукції. До суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії. Досудове розслідування проводять слідчі СВ Здолбунівського ВП Острозького ВП ГУНП в Рівненській області під процесуальним керівництвом прокурорів Здолбунівської місцевої прокуратури.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Борг України в серпні ...
Наступна новина: Рада безпеки ООН закликала ...

КОМЕНТАРІ