У Петербурзі затриманий учасник акції на підтримку кримських татар

У Петербурзі затриманий учасник акції на підтримку кримських татар

01.10.20 08:25 0 428
У Санкт-Петербурзі поліція затримала активіста Дмитра Негодіна, який бере участь в акціях на підтримку кримських татар. Йому закидають участь у неузгоджену марші, повідомляє 29 вересня ресурс «ОВД-Инфо», який відстежує долю затриманих на акціях протесту в Росії.

Негодін був затриманий на Ладозькому вокзалі. Активіста доправили у відділок поліції, де вилучили особисті речі і склали протокол про повторне порушення порядку проведення публічного заходу. Раніше на виході з будинку поліція затримала іншу учасницю акції на підтримку кримських татар Ольгу Смирнову.

Безстрокова акція на підтримку кримських татар відбувається щомісяця 18 числа. Учасники пікетів вимагають припинити переслідування кримських татар за ознакою національної та релігійної приналежності, звільнити з російських в'язниць усіх політв'язнів з числа українських громадян, включно з кримськими татарами, і припинити кримінальні та адміністративні справи, порушені за політичними мотивами. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Російський «Меморіал» визнав політв'язнями ще 4 кримських татар, фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі вшанували жертв ...

КОМЕНТАРІ