Педагогу з Тернопільщини вручили нагрудний знак «Відмінник освіти»

Педагогу з Тернопільщини вручили нагрудний знак «Відмінник освіти»

03.10.20 08:41 0 423
Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагородили педагога з Тернопільщини Ігора Юзвіна. Відзнаку вручив заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко під час святкування 80-річчя створення системи професійно-технічної освіти.

«Для мене ця нагорода дуже важлива. Дякую усім, хто гідно оцінив мою працю. Однак, це не тільки моя заслуга. Вона належить всім викладачам навчального закладу, заступникам, старшим майстрам», - каже майстер виробничого навчання Тернопільського вищого професійного училища № 4 ім. Михайла Паращука Ігор Юзвін.

Як наголосив пан Ігор, найбільшою нагородою для нього залишаються студенти, які знайшли свій життєвий шлях та змогли реалізуватися в Україні. Вони не виїхали за кордон, а продовжують розвиватися та працювати вдома.

До слова, нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмімнник освімти» — вручається з 2013 р. Нагорода має другий (середній) ступінь серед відзнак Міністерства освіти і науки України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Речник Путіна і спікер ...
Наступна новина: Протестувальники в Ірані ...

КОМЕНТАРІ