Навіщо люди купують іграшки для дорослих?

Навіщо люди купують іграшки для дорослих?

06.10.20 01:15 0 1750

Навіть у 2020 році секс-іграшки викликають побоювання і свого роду сорому... Ми вирішили відповісти на вічне питання: "Навіщо люди купують секс-іграшки?". Ну а допоможе нам цьому розібратися. Співробітник секс шопу https://lovekeks.com/, в якому їх безпосередньо можна придбати.

3 причини, чому люди купують собі секс-іграшки:

  1. Інтерес. Людство завжди щось досліджує — космос, землю, ресурси. Людське тіло — це цілий всесвіт. І його можна вивчати, розкривати, слухати та любити. Купівля секс-іграшок зводиться до отримання задоволення.
  2. Новизна. Як би давно ви не були в парі, будь-то 3 місяці або 5 років завжди настає ефект насичення. Всі сценарії були розіграні, всі пози камасутри використані, все вже було... І більше не горять очі, секс не дарує бажаної розрядки та поступово в'яне. Якщо тверезо осмислити ситуацію, то рішення просте. Потрібно внести в секс щось нове! Повірте в секс-шопі стільки всього сексуального, еротичного та смачного! Практично всі секс-фантазії можна реалізувати (наприклад, рольові ігри, ігри з підпорядкуванням), і ви можете втілити їх у життя у вашій спальні!
  3. Необхідність. Бажаючи спробувати щось нове, наприклад, анальний секс, Вам просто не обійтися без анального мастила, тому що свого там немає. Також не вийде зіграти з партнером в домінування / підпорядкування без хороших і безпечних БДСМ-девайсів (які купити можна тільки в секс-шопі), інакше є шанс травмуватися.

Що потрібно знати про секс-іграшки?

Секс-іграшки — це просто іграшки. Їх використання не робить з вас «іншою» людиною. Наприклад, до секс-шопу була звичайна Маша, а в секс-шопі — Маша (секс-богиня глибокого горла, з важким поглядом і оксамитовим голосом, в короткій міні-спідниці та колготами в сітку). Або є пара Вова та Іра, вони щасливі батьки двох дітей, але вечорами (коли дітей немає) вони грають в БДСМ-ігри, і там Іра домінантрікс зі страпон, а Вова слухняний раб. І це ніяк не впливає на їх соціальне життя. Те, що ти використовуєш секс-іграшки для задоволення, для оргазмів, для гострих відчуттів — це ваша справа і ваше право. Це ніяк не впливає на вас, як особистість.

Секс-іграшки, апріорі, повинні приносити радість, задоволення, захоплення, вони повинні радувати око, повинні заводити та надихати. Їх хочеться дістати з коробки, мацати, гладити, використовувати, колекціонувати, і поповнювати свою колекцію. Це як з іграшками Лего, тільки тут уже дорослі іграшки, штучна та фальшива сексуальність тут недоречна, забудьте про неї.

Величезна кількість і жінок, і чоловіків бояться купувати секс-іграшки через ось такі дурні стереотипи, бо думають, що будуть виглядати нерозумно, безглуздо, «як збоченці». Перестаньте забивати голову непотрібним! Якщо хочете втілити в життя ваші сексуальні фантазії, не зволікайте і завітайте зі своїм партнером у секс-шоп!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ