У Рівненській області за втручання прокуратури державі повернуто самовільно зайняту земельну ділянку вартістю понад 2 млн грн

У Рівненській області за втручання прокуратури державі повернуто самовільно зайняту земельну ділянку вартістю понад 2 млн грн

07.10.20 11:02 0 392
Господарський суд Рівненської області задоволив позов Здолбунівської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Бабинської сільської ради Гощанського району до приватного товариства.

Так, під час перевірки, проведеної Головним управлінням Держгеокадастру у Рівненській області, виявлено факт самовільного зайняття товариством земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею понад 2,7 га на території Бабинської сільської об'єднаної територіальної громади.

Зокрема, на землі, щодо якої жодні рішення та правочини про її надання в користування не приймалися, товариство здійснювало свою господарську діяльність.

Вказане і слугувало підставою для вжиття заходів представницького характеру щодо захисту інтересів держави в суді. Як наслідок, суд погодився з доводами органів прокуратури та зобов'язав господарське товариство повернути в комунальну власність земельну ділянку вартістю понад 2 млн грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захист журналіста Ткача ...
Наступна новина: Тернопілля: запрацював ...

КОМЕНТАРІ