У Киргизстані силовики розігнали учасників протестів,є поранені

У Киргизстані силовики розігнали учасників протестів,є поранені

07.10.20 13:59 0 429
У столиці Киргизстану Бішкеку силовики застосували 5 жовтня світлошумові гранати, сльозогінний газ та інші спецзасоби для розгону учасників акцій протесту проти результатів парламентських виборів, повідомляє киргизька служба Радіо Свобода.

Один із організаторів опозиційного мітингу, кандидат в депутати від партії «Ата Мекен» Жанарбек Акаєв зазнав поранення в ногу під час розгону мітингу, нині він госпіталізований. Серед протестувальників є й інші травмовані.

За даними міністерства охорони здоров'я Киргизстану, постраждали двоє силовиків: їх закидали камінням невідомі особи. Співробітників силових структур відвезли до Національного госпіталя зі струсом мозку.

Учасники мітингу виламали ворота з південного боку бішкекського Білого дому. Через кілька хвилин пролунали постріли, міліція стала розганяти мітинг. Силовикам вдалося відтіснити мітингувальників від будівлі, в якій розташований парламент. Сутички між протестувальниками та силовиками тривають. Мітингувальники кидають у силовиків каміння і підпалюють сміттєві баки, силовики відстрілюються світлошумовими гранатами і використовують сльозогінний газ. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У Киргизстані вийшли на вулиці прихильники опозиції, незгодні з результатами виборів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ