Киргизстан: представник опозиції заявив,що координує силові структури країни,у Бішкеку обрали «народного мера»

Киргизстан: представник опозиції заявив,що координує силові структури країни,у Бішкеку обрали «народного мера»

07.10.20 12:08 0 371
Омурбек Суваналієв, який був кандидатом на парламентських виборах від опозиційної партії «Бутун (Єдиний) Киргизстан», заявив Радіо Свобода, що на час відсутності президента він повертається до виконання обов'язків заступника секретаря Ради безпеки Киргизстану і координує правоохоронні і силові структури країни.

«Я не маю інформації про місце перебування президента… З питань безпеки та забезпечення порядку легітимна влада – ми. Тому що я є першим заступником секретаря Радбезу. Тому я взяв на себе координацію силових структур і займаюся організацією роботи в цьому напрямку. А прем'єр-міністра, віцепрем'єр-міністрів та інших – нікого немає», – додав він.

Суваналієв також повідомив, що Курсан Асанов, який був звільнений із посади заступника міністра внутрішніх справ у 2019 році за «зраду інтересів поліції Киргизстану» і є об'єктом трьох розслідувань, «тимчасово виконуватиме обов'язки коменданта міста Бішкек». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Президент Киргизстану допустив анулювання результатів виборів після сутичок і захоплення будівлі парламенту

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ