Тернопілля: у Скомороха зберуться пластуни зі всієї області

Тернопілля: у Скомороха зберуться пластуни зі всієї області

07.10.20 11:35 0 459
Дводенний пластовий вишкіл відбудеться на Тернопільщині 9-10 жовтня. Захід збере пластунів зі всієї області.

- Цей вишкіл проводиться для того, аби залучити до Пласту нових духівників, — розповідає заступник директора Тернопільського обласного пластового вишкільного центру Богдан Парасюк. – Під час вишколу учасників познайомлять з особливостями роботи Пласту, розкажуть про пластові методики виховання тощо.

Учасники заходу зберуться в обласному пластовому вишкільному центрі, що у Скоморохах. Цю будівлю Пласт отримав в підпорядкування понад рік тому.

- У приміщені центру частково проведено внутрішні роботи. Облаштовано великий зал для занять. Готові деякі кімнати, однак роботи ще багато, - зазначив Богдан Парасюк.

За рік у центрі зроблено чимало. Допомогли спонсори та пластуни з-за кордону. Тернопільська облдержадміністрація працює над тим, щоб такі успішні проекти підтримувалися і обласними програмами.

- Тернопільський обласний пластовий центр – це приклад того, як громадська ініціатива може перевершити усі сподівання. Тому ми працюємо над створенням програми підтримки громадських організацій, які працюють системно, демонструють хороші результати і роблять великий внесок в частині патріотичного виховання, - зазначив заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Долар зміцнився до ...

КОМЕНТАРІ