Наталія Мосейчук у прямому ефірі розповіла про молодшого сина Матвія,свої шкільні роки та приготувала болгарську страву

Наталія Мосейчук у прямому ефірі розповіла про молодшого сина Матвія,свої шкільні роки та приготувала болгарську страву

07.10.20 18:34 10 1171

У день вчителя, ведуча ТСН Наталія Мосейчук завітала до прямого ефіру ранкового шоу Сніданок.Вихідний, де разом з Олександром Поповим та Валентиною Хамайко приготувала болгарську страву - фаршировані бринзою перці.

Під час ефіру ведучі згадували свої шкільні роки. Наталія Мосейчук зізналась, що залюбки повернулась б знову до школи:

«Мені хочеться повернутися в клас 10-й-11-й, тому що там ми стали юнками і юнаками, і встигали вчитися та одночасно бути класною компанією однокласників. Нас було близьких п’ятеро друзів. Ми не ходили на дискотеки, ми любили проводити час один з одним. Ми були дружніми і дотепер підтримуємо зв'язок, переписуємося. Пам’ятаю нашу класну керівницю - Раїсу Дмитрівну, вона була вчителем математики. Така серйозна, дбала про нашу дисципліну, і ми їй завдячуємо тим, що не розпустилися по життю, вона могла для нас встановити певні межі. Але водночас Раїса Дмитрівна була дуже позитивною, гарно до всіх ставилась, і ми до неї - з повагою".

Крім шкільних років Наталія Мосейчук розповіла глядачами про свою сім’ю – молодшого сина Матвія та домашній аціон харчування.

«У нас так заведено, що на сніданок має бути каша – гарбузова або гречана. Діти найбільше люблять саме їх. Молодший син зараз снідає у школі, бо хоче бути разом зі своїми однолітками і дуже сильно хвилюється, коли ми його не на 08:20, а на 09:00 приводимо. Не хоче навіть довше спати! Знаєте, дуже дивно спостерігати, коли діти змінюються біля воріт школи. Спочатку йдете з сином разом, а потім він зненацька каже «Мамо, - до побачення! -  і побіг».

Під час програми була вікторина, яка стосувалась життя Наталії. Глядачі могли дізнатися такі факти про ведучу ТСН: Наталія народилась у сім’ї військового та вчительки, закінчила музичну школу по класу фортепіано і зараз іноді грає. У дитинстві виступала на весіллях і святах, любила там співати.

У Сніданку. Вихідний Мосейчук згадала романтичну історію знайомства зі своїм чоловіком Іллею.

«Наша історія така романтична, що мій чоловік дотепер згадує, що все могло початися на 10 років раніше, а я згаяла стільки часу (!). (сміється – прим.ред). Був дощ, я стояла на зупинці автобуса. Під’їхала машина, і звідти чоловік спитав мене: «Вас підвезти?» А я відповіла: «Я чекаю на 53-й» Він і поїхав. Це був Ілля», - з усмішкою розповіла Наталія.

Вже через 10 років Наталія зустрілась з Іллею Івановичем на роботі, і майбутній чоловік зізнався Наталії, що за той вечір на зупинці він був на неї дуже сердитий. Однак вже з цієї другої зустрічі вони почали часто спілкуватися, і незабаром дружба переросла у кохання.

Під час розмови з Валентиною Хамайко Наталія поділилася, що мамі і татові вона нещодавно подарувала рудого кота породи мейн-кун, які можуть виростати до одного метра.

На завершення ефіру Наталія, яка за освітою вчитель англійської мови, привітала усіх українських вчителів з професійним святом:

"З днем вчителя! Не забудьте всі привітати своїх вчителів. Їм буде приємно. Дякую і бережіть себе, тому що зараз важкі часи, а здоров'я дуже важливе!"

Напередодні Наталія Мосейчук на церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020 нагородила премією Вибір серцем вчителів – Олега Шведа, який викладає українську мову і літературу для дітей Львівського Охматдиту та Вікторія Щербакова, вчителька інклюзивного класу, яка допомагає дітям почути цей світ з міста Кролевець на Сумщині.

***

Рецепт від глядачки Сніданку: «Чушка бюрек» фарширований бринзою перець, запечений у клярі, який в ефірі Сніданку. Вихідний готувала Наталія Мосейчук з Олександром Поповим та Валентиною Хамайкою.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 5 шт.
  • Бринза – 250 гр.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Яйця - 2-3  шт.
  • Борошно.
  • Панірувальні сухарі.
  • Олія.

Спосіб приготування:

  1. Перець очищуємо від хвостиків і насіння. Також видаляємо внутрішні перегородки.
  2. Шкірку перцю трошки змащуємо рослинною олією та запікаємо в духовці або мікрохвильовій печі до м'якості. Болгарський печений перець зберігає всі смакові якості свіжого.
  3. Очищаємо від зовнішньої шкірки, схожої на плівку, якщо не виходить- нічого страшного. Залишаємо зі шкіркою перці. Даємо перцям охолонути.
  4. Готуємо начинку. Бринзу натираємо на дрібну тертку. Кріп дуже дрібно нарізаємо.
  5. Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо шкірку. За допомогою ложки видалити насіння, а м'якоть помідора дуже дрібно ріжемо ножем.
  6. Змішуємо натерту бринзу, кріп і м'якоть помідора. Додаємо сухий чабер, за смаком поперчити, і, якщо бринза малосольна, посолити за смаком. Якщо бринза трохи суха, можна додати в суміш один яєчний білок.
  7. Все ретельно перемішуємо виделкою до однорідної маси. Сумішшю нещільно фаршируємо перці.
  8. Наливаємо рослинну олію на сковорідку і сильно нагріваємо.
  9. В окрему мисочку розбиваємо яйце і збиваємо його виделкою.
  10. Смажений перець з бринзою треба посипати борошном - інакше погано пристане паніровка. Потім перець занурюємо у збите яйце та обвалюємо у
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 126)
Попередня новина: Навального отруїли ...
Наступна новина: Преимущества покупки ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Alltekt - 07.10.20

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
Alena1992 - 07.10.20

Спасибо за статью

аватар країна
Lychezarniy1 - 07.10.20

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Red_white_speed - 07.10.20

Каменти жгут! :-D

аватар країна
UberDealer - 07.10.20

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
TrueIVLife - 07.10.20

Очень познавательно, респект

аватар країна
za_zozh_na_nozh - 07.10.20

Очень понравилась ваша статья

аватар країна
ruonion - 07.10.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
eto_imya_zanyato - 07.10.20

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
Sspaces - 07.10.20

Чіпляє, відмінно написано!