Що таке аквагрим?

Що таке аквагрим?

08.10.20 18:06 7 2063

Що таке аквагрим, попри його популярність, знає далеко не кожен. Тому багато батьків замислюються: «А чи варто дозволяти дитині робити таку прикрасу шкіри, раптом це шкідливо?». Для цього, ми розповімо докладно: що таке аквафарба для тіла, з чого складається та як її наносять.

Чи безпечна фарба для аквагриму?

Так, така фарба гіпоалергенна, знежирена, на водній основі. Аквафарба швидко сохне та тримається досить довгий проміжок часу. А ще не пересушує навіть ніжну дитячу шкіру. Але, в разі, якщо є індивідуальна непереносимість тих чи інших фарбувальних компонентів, краще повідомте про це майстру, який виконує аквагрим у Львові.

Що відносно зняття аквагриму — це робиться дуже легко. Досить буде мила або гелю для вмивання, а також теплої води. При необхідності, якщо такий грим треба зняти терміново, а під рукою тільки вологі серветки, то знайте, що такі гігієнічні засоби без проблем впораються з цим завданням.

Як наноситься аквагрим?

Для нанесення макіяжу з використанням водних фарб використовується безліч допоміжних засобів:

  • Для основного шару фарби використовують спонж, великі кисті або спеціальну губку, щоб нанести рівномірний щільний шар.
  • Для області повік і тонкої шкіри під очима, частіше використовують м'які кисті для нанесення косметики для очей. Вони бувають як тонкі, так і середньої ширини.
  • Аерограф. Це техніка для нанесення аквагриму, за допомогою якої можна зробити різноманітні фантазійні малюнки з розтушованими краями.
  • Допоміжні засоби, крім аквафарби. Найчастіше це олівці для брів, щоб надати чітку форму. А також гліттери та самоклеючі стрази розміру від дрібних до великих, а також різного кольору та форми.

Для кого і для чого потрібен аквагрим?

«Аквагрим для дитини» - напевно, найпопулярніший запит про дитячі розваги в інтернеті на тему дитячих свят. Така розвага частіше цікаво дітям, адже на святах, карнавалах за допомогою аквагриму малюки перетворюються в кого завгодно: улюбленого героя мультфільму, прекрасну принцесу, пірата й навіть казкову тварину. Для дітей це спосіб перетворити світ в диво!

Але і для дорослих — аквагрим теж придатний. Крім дитячого гриму за допомогою аквафарби малюється ще й чудова венеціанська маска, і емблеми, або ж красиві за мірками кожного візерунку маски, які стануть ідеальним доповненням вечірнього святкового образу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества детских ...
Наступна новина: Основные плюсы аренды ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Emperor_ali - 08.10.20

ух ты как крууууууууууутооооооо))

аватар країна
destrooqtor - 08.10.20

Чтож, статья интересная. Давайте подисскутируем…

аватар країна
ivankinalec - 08.10.20

Ну жесть конечно…

аватар країна
AlexKingxxx - 08.10.20

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
LastHipsterOfImperial - 08.10.20

Это просто бомба!!!

аватар країна
cryptoprizh - 08.10.20

Позволю себе не согласится с вами

аватар країна
tov_nachalnik - 08.10.20

Откуда берете инфу для постов если не секрет?