Професійна фарба для волосся Nouvelle

Професійна фарба для волосся Nouvelle

09.10.20 17:01 4 1327

Хочете домогтися гарного ефекту після фарбування? Тоді використовуйте професійну косметику Nouvelle. Вона розроблена італійською компанією Hair Styling Applications, на сьогодні цей бренд вважається одним з кращих в Європі. На заводах розташовані сучасні лабораторії, фарба цього бренду створюється відповідно до міжнародних стандартів, сировина та готова косметика проходить ретельну перевірку. Завдяки цьому ви можете бути впевнені в якості засобів.

Палітра фарб для волосся Nouvelle

В інтернет-магазині https://cosmomir.com.ua/brands/novel є великий вибір оригінальної продукції даного бренду. У каталозі представлена фарба Nouvelle, використовуючи яку, ви навіть в домашніх умовах зможете домогтися прекрасного результату. Окислювач для крем-фарби краще всього підбирати, враховуючи натуральний колір шевелюри. Він може містити від 3 до 12 % перекису. Мають намір максимально освітлити локони? Тоді тримайте консистенцію на пасмах до 40 хвилин. Якщо у вас сиві або світлі пасма, досить буде 20-25 хвилин.

Основні переваги фарби для волосся Nouvelle:

  • Вона не тільки легко змінює відтінок, але й завдяки лікувальному складу покращує стан зачіски.
  • Вигідна ціна.
  • Навіть при частому використанні шевелюра буде виглядати, як після салонних процедур.
  • У складі є природні екстракти, корисні вітаміни та мікроелементи, спрямовані на захист і поліпшення структури пасом під час фарбування.

Що краще підійде для ослабленого волосся?

Шикарним варіантом стане палітра фарб для волосся Новель без аміаку. Вона добре проникає, тривалий час не змивається та вважається більш безпечною.

Де краще купити професійну фарбу для волосся Nouvelle?

В інтернет-магазині https://cosmomir.com.ua/ ви знайдете косметику, яка активно застосовується як стилісти-перукарі в салонах, так і звичайними жінками в домашніх умовах. Тут можна купити фарбу для волосся Nouvelle можна за лічені хвилини, навіть не виходячи з дому. Вам буде потрібно всього лише комп'ютер або смартфон з доступом до інтернету.

Простий у використанні сайт і зручна система фільтрації дозволяє швидко вибрати та замовити потрібний товар. Якщо виникли питання, звертайтеся до менеджерів. Вони з радістю проконсультують вас, і дадуть відповідь на всі запитання. Доставка здійснюється по всій території України.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
ssonliss - 09.10.20

подкупила искренность статьи

аватар країна
andreyk63 - 09.10.20

Это — здорово!

аватар країна
Vera_malen - 09.10.20

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
sSLAVAs - 09.10.20

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт