Авторська парфумерія в Україні - тренди 2020 року

Авторська парфумерія в Україні - тренди 2020 року

09.10.20 19:29 4 899

Авторський парфум - це не просто аромат в красивому флаконі, а продукт, що має індивідуальність, оригінальність, певний стиль, а також автора, який створив їх за власними ідеями.

Так, в останні роки в Україні велику популярність набула авторська парфумерія бренду «Чар-Зілля». Його аромати створюються однією людиною, котра втілює свої творчі та креативні ідеї в шлейфи запахів. Автор розробляє свої композиції на замовлення, тому вони завжди індивідуальні й не повторюються.

Автором українського бренду є художниця Ксандра Осініна, яка завжди з великим успіхом перетворювала свої задумки на креативні шедеври. Її захоплення мистецтвом, що увібрали в себе різні стилі, жанрові напрямки і техніки, стало основою для створення авторського парфуму, в який автор вклала свої глибокі почуття та враження.

Ксандра випускає парфуми «Чар-Зілля» невеликими партіями, адже всі етапи виготовлення - відбір якісної сировини, змішування інгредієнтів, тестування, упаковка - здійснюються вручну, але з дотриманням технологічних процесів.

Для створення своїх парфумів автор використовує і натуральні, і синтетичні компоненти, що відповідають парфумерним стандартам якості. Основу будь-якої композиції становить авторський задум, від якого залежить кількісний і якісний склад ароматів. Більшість з них є дуже насиченими і яскравими, а їх концентрація створюється відповідно Extract de parfum за міжнародними стандартами.

Ароматні композиції «Чар-Зілля» можна порівняти з книгою або картиною, адже багато шанувальників Ксандра носять їх з собою, як чудове зілля, здатне підняти настрій, поліпшити самопочуття, додати впевненості або допомогти подумки перенестися в чарівне місце.

Аромати на спиртовій основі автор виготовляє або повністю з натуральних інгредієнтів, або комбінованими, до складу яких входить і натуральна, і синтетична сировина. Крім цього, Ксандра створює олійні й тверді парфуми, ароматні бальзами та свічки.

Натуральні продукти на спиртовій основі, крім спирту містять в собі складові, які отримані з природних речовин: ефірні олії, витяжки та екстракти рослин, абсолюти. Звучання цих ароматів не зовсім звичайне, запах досить таки щільний, складний за структурою, практично без шлейфу. Композиції відрізняються інтимністю і створюють своєрідну ауру ритуальності. Найчастіше по запаху вони близькі до ароматів лікарських засобів.

Комбіновані спиртові аромати, крім природних інгредієнтів містять хімічні компоненти, отримані в лабораторіях. Саме вони надають духам насиченість, об'ємність, чистоту, складну гру ароматних нот зі шлейфом. Автор бренду «Чар-Зілля» вважає, що використання синтетичних добавок дозволяє звести до мінімуму застосування сировини тваринного походження. Оскільки суто синтетичні духи є стерильними і позбавлені теплоти й індивідуальності, Ксандра в своїх композиціях хімічні інгредієнти завжди поєднує з натуральними.

Олійні парфуми виготовляються без спирту, їх основою служать натуральні олійки без запаху (рожева, жожоба, кокосова, мигдальна та ін.). Ці ароматні композиції «Чар-Зілля» створюються тільки з натуральних речовин, сидять близько до шкіри, вони відрізняються приємним, ніжним запахом, і терапевтичним впливом, покращуючи настрій і самопочуття. Їх потрібно наносити тільки на шкіру, а не на одяг, позаяк на ній можуть залишитися плями. У олійних ароматів немає сильного звучання і щільного шлейфу.

Тверді парфуми, ароматизовані бальзами та свічки Ксандра виготовляє з воску або твердих масел. У їх складі лише натуральні інгредієнти: ефірні олійки, воскові квіткові речовини, абсолюти, Мацерата, природні ароматичні засоби. Тверді композиції «Чар-Зілля» використовуються і на шкірі, і в якості ароматизаторів в приміщеннях.

Джерело: сайт авторської парфумерії www.char-zillya.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Наступна новина: Лапи та маківари: що ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Flybtt - 09.10.20

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
combot - 09.10.20

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
Filinn - 09.10.20

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
alidmin - 09.10.20

відмінно викладаєте