ТОП-5 найкращих ігор для Андроїд 2020

ТОП-5 найкращих ігор для Андроїд 2020

11.10.20 14:38 20 1630

Комп'ютерні ігри сьогодні є одним з найкращих способів відволіктися та відпочити. А дивлячись на те, що смартфони з неймовірною швидкістю заполонили ринок і впевнено витісняють ПК, компанії, які випускають ігри, не лінуються випускати також і мобільні версії ігор. Далі, ми безпосередньо розглянемо найкращі мобільні ігри для Android, які будуть актуальними у 2020 році. Ну а розповість нам про це адміністратор сайту androidvip.net, на якому безпосередньо безкоштовно завантажити нові ігри та програми для Андроїд.

Teamfight Tactics

Дану гру не можна назвати виключно мобільного. Зіграти в даний автобатлер можна і на ПК через клієнт League of Legends, але версія для Android поширюється у вигляді окремої гри. Більш того, мобільна TFT створена на движку Unity, через що має трішки іншу графіку.

Геймплей в Teamfight Tactics гранично простий: користувач і 7 його суперників повинні зібрати команду героїв з випадково згенерованого пулу, а потім відправити їх в бій. По закінченню кожного раунду, пул героїв оновлюється, надаючи можливість прокачати персонажів (якщо випав однаковий герой) або взяти нових.

Головна мета — залишитися одному в живих або хоча б спробувати потрапити в четвірку кращих. Крім усього іншого, в Teamfight Tactics присутні нюанси, на кшталт валюти, яка видається за кожен матч і за яку необхідно купувати персонажів, а також змінювати ротацію пулу. Найчастіше, саме грамотне її накопичення веде до перемоги.

Brawl Stars

Це розрахований на багато користувачів аркадний шутер з ізометричною камерою від компанії Supercell. У грі представлені кілька різних режимів гри:

  • у першому режимі необхідно набрати найбільшу кількість зірок, знищуючи супротивників;
  • у другому належить збирати кристали;
  • третій пропонує гравцям зайнятися зломом сейфа;
  • також є аналог "Королівської битви", а іноді розробники відкривають тимчасові режими, в тому числі PVE.

Dead by Daylight Mobile

Це мобільна адаптація популярної гри для ПК і консолей Dead by Daylight. Геймплей повторює "старшу" версію, але має деякі відмінності. Наприклад, графіка стала помітно гіршою, модель поширення змінилася на Free-to-Play, та й контенту виявилося менше. Але в цілому, це не заважає отримувати задоволення від гри.

Dead by Daylight Mobile - це асиметричний екшен-хоррор, в якій команда намагається втекти від маніяка, яким також керує реальний гравець. Для досягнення цієї мети вижив необхідно полагодити 5 генераторів, щоб відкрити ворота. На вибір представлені різні персонажі, кожен з яких володіє унікальними особливостями. Також можна використовувати різні предмети, що відкриваються за прокачування. Вони допомагають полегшити втечу або пошук жертви, в залежності від сторони.

Diablo: Immortal

Це спільний мобільний проект компаній Blizzard і NetEase, покликаний усунути прогалини в знаннях фанатів Diablo та надати їм новий ігровий досвід. Він відповість на питання про Малтаеле і його втечу з небес, а також розповість чим займався Декард Каїн і Тіраель до подій третьої частини.

З можливостей, в грі доступні шість класів персонажів, як в третій частині:

  1. варвар;
  2. чернець;
  3. чародій;
  4. хрестоносець;
  5. мисливець на демонів;
  6. некромант.

Також вас чекають non target система бою, приємна графіка і саундтрек, функції багатокористувацької гри, підземелля, нові вороги, відсилання до другої частини та знайомі персонажі.

The Seven Deadly Sins: Grand Cross

Це мобільна рольова з елементами колекційних карткових ігор, сюжет якої заснований на аніме-всесвіту «Сім смертних гріхів». У грі фанати можуть виступити в ролі відомих персонажів аніме:

  • Меліодаса;
  • Діани;
  • Бана;
  • Кінга та інших.

Битви відбуваються в покроковому режимі, з використанням колод карт, які користувачі повинні збирати у міру прокачування. Камера вертикальна, спеціально для зручності управління однією рукою. Також передбачено пересування по містах, виконання квестів і кооперативні битви та PVP - правда, на жаль, реальних гравців замінюють боти.

Grand Cross може похвалитися гарною графікою, глибокою бойовою системою та цікавою історією. За останнє, звичайно, варто дякувати першоджерелу, а побічні завдання теж непогано розширюють сюжет.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 125)
Наступна новина: Преимущества напольного ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
denis_kv - 12.10.20

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
SeriousBlackCat - 11.10.20

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
rojig - 11.10.20

Завжди приємно читати розумних людей

аватар країна
Kapitan1981 - 11.10.20

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
PIRATESPIRAT - 11.10.20

соглашусь с автором

аватар країна
suck_all - 11.10.20

класс!

аватар країна
Nuetonetochno - 11.10.20

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
Fregeon - 11.10.20

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
Ptenchic - 11.10.20

Знакомый стиль...

аватар країна
EMILKAY - 11.10.20

И правда креатив…супер!

аватар країна
SomnSt - 11.10.20

краще і не скажеш

аватар країна
Даня Вегас - 11.10.20

Дякую за статтю

аватар країна
notsodo - 11.10.20

класс!

аватар країна
SergeKharitonov - 11.10.20

5ка! Отличный пост!

аватар країна
davidox - 11.10.20

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.

аватар країна
Seelller - 11.10.20

підкупила щирість статті

аватар країна
datfcknadam - 11.10.20

Сайт просто замечательный, порекомендую всем знакомым!

аватар країна
IvanTsarevich - 11.10.20

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
SirGreyfox - 11.10.20

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
PoloSkin - 11.10.20

просто афигенно !!!!))