Міноборони повідомляє про спільні тренування ВМСУ з британським есмінцем в Чорному морі

Міноборони повідомляє про спільні тренування ВМСУ з британським есмінцем в Чорному морі

13.10.20 09:29 0 401
Група катерів Військово-морських сил України провела спільне тренування з есмінцем Королівських ВМС Великої Британії Dragon, повідомляє інформаційне агентство Міністерства оборони «АрміяІнформ» 10 жовтня.

Тренування, за повідомленям, організувади, щоб вдосконалити майстерність військових та обмінятися досвідом із командами кораблів держав-членів та партнерів НАТО.

Участь у навчаннях взяли катери типу «Гюрза» та «Айленд» і вертоліт Мі-14 морської авіаційної бригади ВМС ЗС України.

Читайте також: Геополітика в Чорноморському басейні: погляди посадовців, дипломатів і військових

«Під час виконання спільних маневрів у відкритому морі кораблі та катери держав-учасниць навчання відпрацювали низку завдань з підвищення взаємосумісності відповідно до стандартів Північноатлантичного альянсу. Зокрема корабельно-катерною групою на переході морем було відпрацьовано тактичне маневрування, тренування зі зв'язку, протиповітряну оборону, відбиття ударів противника», – повідомляє інформаційне агентство Міноборони.

7 жовтня міністр оборони України Андрій Таран та державний секретар з питань оборони Великої Британії та Північної Ірландії Бен Воллес підписали меморандум про посилення співпраці у військовій і військово-технічній сферах.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Білорусь: Лукашенко ...

КОМЕНТАРІ