На номінантку на посаду судді Верховного суду США очікують слухання в Сенаті

На номінантку на посаду судді Верховного суду США очікують слухання в Сенаті

13.10.20 09:38 0 382
Висунута президентом США Дональдом Трампом на посаду судді Верховного суду Емі Барретт цього тижня матиме чотириденні слухання в Сенаті.

Очікується, що 12 жовтня Барретт повідомить сенатському комітету з питань судочинства, що прагнутиме «досягати результату, якого вимагає закон, хоч якими б були мої власні уподобання».

У тезах виступу, опублікованих 11 жовтня, матір сімох дітей та ревна католичка заявила, що судитиме неупереджено.

«Коли я пишу висновок про вирішення справи, я читаю кожне слово з точки зору сторони, що програла. Я запитую себе, як би я сприйняла рішення, якби моя дитина була стороною, проти якої я ухвалюю рішення», – твердить вона.

Емі Барретт також заявляє, що суди «не повинні намагатися» втручатися в політику, але мають залишати ці рішення політикам.

Слухання в Сенаті передбачають запитання сенаторів та запрошених осіб, які мають переконатися у кваліфікації судді, дізнатися про її юридичну філософію.

Трамп та республіканці в Сенаті пообіцяли швидко заповнити місце у Верховному суді, яке залишилося вакантним після смерті 18 вересня ліберальної судді Рут Ґінзбург. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Байден закликає не призначати нового суддю Верховного суду США до президентських виборів

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Білорусь: Лукашенко ...
Наступна новина: Число затриманих у Білорусі ...

КОМЕНТАРІ