Тернополянин Віталій Мандзин - бронзовий призер у гонці переслідування Літнього чемпіонату України з біатлону у Чернігові

Тернополянин Віталій Мандзин - бронзовий призер у гонці переслідування Літнього чемпіонату України з біатлону у Чернігові

14.10.20 08:50 0 603
Ще одну медаль здобув у Чернігові, де проходив Літній чемпіонат України серед юніорів та юніорок, присвячений пам'яті ЗТУ В.В.Ломаєва, тернопільський біатлоніст Віталій Мандзин. На додачу до «срібла» у спринтах, спортсмен отримав «бронзу» в гонці переслідування. Як повідомляє Федерація біатлону України, у юніорів, і у юніорок перемогу спортсмени здобували із солідною перевагою, причому героями персьютів стали аж ніяк не переможці спринтів. І Дмитро Грущак, і Олександра Меркушина, які стали тріумфаторами напередодні, в цій гонці не впоралися зі стрільбою і в підсумку виявилися навіть поза трійкою призерів.

Перемогу ж у переслідуванні святкували Сергій Телень і Юлія Городна. Але більш захоплюючою була боротьба за «срібло». Оксана Москаленко лише на останньому колі зуміла відвоювати другу позицію в суперництві з Катериною Свинаренко, випередивши суперницю лише на три секунди.

У юніорів доля другого місця взагалі вирішувалась у драматичній розв'язці: Віталій Мандзин на останнє коло пішов другим, але на заключному підйомі у тернопільського спортсмена зламалася палиця, що дозволило Євгену Івченку обійти його.

Віталій Мандзин є вихованцем обласної ШВСМ, тренує спортсмена Назар Бурик, перший тренер - Володимир Моравський.

Переслідування. Юніори

1. Сергій Телень (0+1+1+1) 36:26,0

2. Євген Івченко (1+1+1+1) +41,0

3. Віталій Мандзин (1+0+1+1) +55,0

4. Степан Кінаш (2+2+1+1) +1:52,0

5. Владислав Романчіч (2+2+0+2) +2:15,0

6. Микола Ничипоренко (0+1+0+1) +2:16,0.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Одесі звільнили ...

КОМЕНТАРІ