Українські водії зможуть більш активно працювати на ринку Європи - Зеленський

Українські водії зможуть більш активно працювати на ринку Європи - Зеленський

14.10.20 08:27 0 426
Україна добиватиметься від Польщі збільшення кількості транспортних дозволів для українських вантажних водіїв. Про це під час українсько-польського транспортного форуму в Одесі заявив президент України Володимир Зеленський.

За його словами українські перевізники постійно стикаються з проблемою недостатньої кількості дозволів проїзду територією Польщі в режимі міжнародних вантажних автомобільних перевезень.

«Ми багато про це вчора говорили і я вважаю, що в найближчому майбутньому досягнемо прогресу в цьому питанні. Вільна конкуренція – один з фундаментальних принципів вільного ринку в Європі, до якого ми всі прагнемо», – заявив Зеленський. Він зазначив, що попросив і президента Польщі Анджея Дуду і його уряд не сприймати українців як суперників.

На форум також приїхав президент Дуда. Виступаючи перед представниками бізнесу і двох урядів політик заявив, що дозволи потребуватимуть контролю з українського боку. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Шмигаль на зустрічі з Дудою запропонував розширити формат «Люблінського трикутника»

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загострення в Нагірному ...
Наступна новина: На Тернопільщині за ...

КОМЕНТАРІ