5 моментов,которые нужно учитывать при выборе постельного белья

5 моментов,которые нужно учитывать при выборе постельного белья

14.10.20 17:28 12 1061

Оскільки ми проводимо близько третини свого життя уві сні, має сенс вкладати кошти в постіль, що буде не лише зручною, але й витримає випробування часом. Але при такій великій кількості варіантів (кількість ниток, склад тканини, викрійки і т. д.), процес прийняття рішення може виявитися непосильним. Тому, далі ми дамо 5 порад, щоб спростити вам процес вибору. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину ТЕП, в якому безпосередньо можна купити якісну постільну білизну в Україні.

Кількість ниток

Нині кількість ниток більше не є показником якості. Якщо звичайно ж це не дивовижна і дуже дорога тканина, велика кількість ниток — це просто гра з числами: багато компаній обманюють числа, використовуючи пряжу подвійного скручування в дешевшій тканині. Якщо вам подобається м'яка, тепла постіль, вам може підійти відмінне еластичне простирадло з джерсі, і це зовсім не стосується кількості ниток.

Матеріал

Тип матеріалу, який ви вибираєте для своїх простирадлом, залежить від ваших особистих переваг. Це те, на чому будете лежати 8 годин на день. Тому, добре подумайте, що для вас краще. Найбільш популярними матеріалами є:

  • Єгипетський хлопок. Йому характерні кращу якість та висока ціна. Він містить наддовгі штапельні волокна, з яких виходять розкішні та надзвичайно міцні полотна.
  • Бавовна піма або супіма. Це матеріал зі штапельного волокна середньої та наддовгої довжини. Він відомий своєю м'якістю та блиском. Даний матеріал доступніший, ніж єгипетський хлопок.
  • Льон. Він ідеально підходить для спекотного клімату. Лляні простирадла є одними з найдорожчих, оскільки можуть прослужити десятиліття. Вони м'які й міцні, а також стають краще з віком.

Плетіння

Те, як шиються простирадла, безпосередньо впливає на ваші відчуття. Наприклад, перкаль, сплетена легко та щільно, в результаті виходить чітка, прохолодна постільна білизна, а надщільне та щільне плетіння з мікрофібри робить білизну стійкою до складок, надм'якоюм і водостійкою. Деякі інші варіанти плетіння: ультрам'який та блискучий сатин, а також фланель з текстурою підгузка, ідеально підходять для більш прохолодного клімату.

Дизайн

Як і будь-який інший елемент в спальні, простирадла грають важливу роль в загальному дизайні. Ідеально буде змішувати візерунки одного й того ж колірного сімейства в малих, середніх і великих розмірах. Це простий спосіб почати експериментувати з принтами.

Сезонність

Скільки комплектів постільної білизни вам потрібно, повністю залежить від вас і того, як часто ви хочете щось міняти. Але пам'ятайте, простирадла, які можуть здатися літніми, можуть працювати круглий рік. Просто додайте покривало, ковдру і плед, щоб зробити ліжко затишніше в осінні та зимові місяці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Плюси механізованої ...
Наступна новина: Євро тара: що це таке?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
jbright - 14.10.20

ух ти...

аватар країна
anquem - 14.10.20

отлично излагаете

аватар країна
evgeny_lin - 14.10.20

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Maglakelidze - 14.10.20

було цікаво вас почитати, спасибі і удачі!

аватар країна
Xyina - 14.10.20

Спасибо огромное!

аватар країна
sdonar - 14.10.20

интересно. только название какое-то несерьезное.

аватар країна
GatePHP - 14.10.20

Цепляет, отлично написано!

аватар країна
xxcuzxme - 14.10.20

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
iziweed - 14.10.20

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
Саньок - 14.10.20

Это просто бомба!!!

аватар країна
Alexrichgg - 14.10.20

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Nentori - 14.10.20

У вас абстрактное мышление