Кава Lavazza: асортимент і переваги

Кава Lavazza: асортимент і переваги

16.10.20 17:42 0 2059

Кава — всесвітньо відомий та надзвичайно популярний на всіх континентах напій. Його шанувальники відзначають широкий спектр властивостей кави. Вона:

  • швидко та ефективно знімає втому і заряджає енергією;
  • сприяє зближенню людей, спонукає до спілкування;
  • надихає на творчість;
  • є неминущим джерелом задоволення.

Далі, розглянемо цікаві факти про цей напій, а також що собою являє кава Lavazza, яку обожнюють прихильники кави по всьому світу.

Цікаві факти про каву

Кава як в зернах, так і в перемеленому стані вважається натуральним продуктом, що володіє своїм характерним ароматом і смаком, властивими кожному сорту. Суттєве значення для смакових якостей кави відіграє клімат і ґрунт тієї місцевості, де вона росла. У число країн, які вирощують найсмачнішу каву, експерти включають:

  1. Ефіопію;
  2. Ємен;
  3. Гаваї;
  4. Кубу;
  5. Коста-Ріку;
  6. Панаму;
  7. Індонезію;
  8. Колумбію;
  9. Бразилію;
  10. Кенію.

Залежно від звичаїв тієї чи іншої країни для приготування кави винайдені кілька десятків рецептів. Сьогодні з цією метою застосовують як традиційні засоби, так й інноваційні технології. Каву заварюють в: чашці, турці, французькому кавнику, гейзерній кавоварці або кавомашині.

Lavazza - один з лідерів серед виробників кави

У число кращих виробників кави на світовому ринку входить компанія Lavazza, яка посіла 7 місце за капіталізацією. Величезну роль для її розвитку зіграло недавнє придбання італійською корпорацією французької марки Carte Noire, що, на думку експертів, дозволить Франції по праву зайняти другу позицію на ринку збуту Lavazza.

Керівництво компанії впевнене, що таке придбання — відмінна перспектива, яка в недалекому майбутньому зробить корпорацію лідером в даному секторі та посприяє значному зростанню прибутку в найближчі роки. Компанія відмінно зарекомендувала себе на світовому ринку, пропонуючи широкий асортимент сертифікованої продукції, постачання якої здійснюються безпосередньо з Італії.

Особливості сортів кави Lavazza

Фірмові сорти кави даної компанії здатні задовольнити смак будь-якого споживача:

  • Середнім ступенем помелу, насиченим смаком і ароматом відрізняється Lavazza Crema Gusto. У процесі її приготування утворюється досить щільна пінка, що пояснюється особливістю складу робусти.
  • Висота пінки та ледь помітна гіркуватість властиві Lavazza Rossa, створеній зі з'єднаних разом південноамериканської арабіки та африканської робусти.
  • Дуже приваблює любителів кави своїм купажем високої якості Lavazza Espresso, приготована з зерен арабіки, яка була вирощена в Африці та Центральній Америці.
  • Надзвичайно популярною справедливо вважається Lavazza Oro, яку можна успішно готувати як в професійних кавоварка, так і в домашніх умовах. Більшість шанувальників кави віддають перевагу саме їй за яскраво виражений смак і тонкий аромат американської арабіки, дегустація якої нікого не залишає байдужим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)
Наступна новина: Общие проблемы с бойлером

КОМЕНТАРІ